reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

Kaska76- nam fotograf dzwonil 2 razy zeby zabrac bukiet, bo to podobno rzecz ktora sie najczesciej zapomina!!!! A zdjecia sliczne!!!

reklama
Felqua: do nas też dzwonił, a ja sobie przypomniałam jak się spytał w studio gdzie bukiet. zdjęcia masz piękne, lście kolorowe i słoneczko.

my mieliśmy w planach plener, ale wylądowałam w szpitalu, a potem to się już o Fasolę baliśmy.

Agao: mnie Krzysiek nauczył wklejać przez Microsoft Photo Editor. dla mnie jest najprostszy a potem do żaby kopiuję.

ja mam ślub w pierwszy dzień świąt i też nie mam pojęcia czy znajdzie sie taka suknia
mama nadzieje ze tak pani z wypozyczalni pocieszala mnie ze to nie problem
Chciałabym juz mieć to za sobą

Złożyliśmy dokumenty w sobotę w USC. jutro rano zdecydujemy czy slub bedzie 10 grudnia czy 15 w piatek. 10.12 nie mam Jacka, jest u taty i On nie chce sie ze mna zamienic na inny weekend... :(. Trudno wezmiemy slub raczej w piatek 15.12. W weekend kupimy obraczki... Na weselu bedzie ok. 12 osób :laugh:. W tym 5 dzieci :laugh:.

reklama
Do góry