reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

U nas mama,mamo to jest prawie wszystko hehe.No niektóre rzeczy to eeeeee,yyyyyyyyyyyy brrrrrrrrrrr i koniec:-Dale i na nas przyjdzie czas.A poza tym to nie wadzi mi to jeszcze na dodatek słyszałam opinię,że dzieci które słyszą 2 języki później zaczynają mówić.

reklama
Asiun wziął wziął później Dominikę na ręce.
Chcieliśmy zobaczyć czy będzie dalej wołać na niego tata
Oni sobie krzywdy nie dadzą zrobić Dominika bardzo lubi mojego znajomego.
Jak przyjdzie do nas na kawę w weekend to zawsze koło niego siedzi i się z nim bawi.
Czasem bywa że czymś zarobi w głowę znajomy od Dominiki

Kilka dni temu myślałam, że padnę. Julek powiedział, że chce pić poszedł po kubek do drugiego pokoju. Po chwili staje w drzwiach, klepie się po udzie i woła "tu tu". Dokładnie tak jak nawołuje naszego kota, czy psa mojej siostry. Tyle, że to było do mnie! Okazało się, że picie stało za daleko i nie mógł sięgnąć. Od tego czasu już kilkakrotnie zauważyłam, że tak mnie lub kogoś innego po psiemu wołał. Po poza tym potrafi powiedzieć "mama,chodź" :-D

No to super Ingunia z mamy robi sobie koleżankę
A Julek Ciebie Madziu woła jak pieska lub kotka
Och co z tych naszych dzieci wyrośnie
Moja Dominika dziś sobie ze mnie zrobiła łóżko i na mnie zasnęła. he he he

a nasza mala ostatni nasladowala meza jak krzyczal na michala (2 dzien z rzedu uwaga w dzienniczku) - myslaam ze padne z krzesla - gestykulowala jak on i jeszze pod nosem se cos gadala :)

reklama
Do góry