czarrownica
Fanka BB :)
Ja miałam robiona w 12 tyg i wszystko było super, jeszcze gin mówiła że dawno takiego dobrego cukru niewidziala. A teraz mi szaleje... a do krzywej jeszcze trochę czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm. Nie wiem nawet. Skoro mi lekarz nic nie mówił to chyba było wszystko w porzadku. Jutro zerkne do wyników i sprawdzę! [emoji5]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w 21+5 i nie miałam badanej glukozy w zaden sposob zapytam na kolejnej wizycie bo to juz bedzie czas na test obciazenia..
A może miałam i nie pamiętam bo było ok?Na czczo się robi ok 12tc, a krzywą po 24 tc.
Może wczoraj pojadlas coś na wieczór, albo glukometr swiruje. Zrób jutro z dwóch palców. Jeden taki wynik nie jest miarodajny.23 tc. Dzień dobry cukrzyco. Ciekawe, od kiedy ze mną jesteś. Czasem sobie wyrywkowo glukometrem mierzę, ale dawno tego nie robiłam. A dzisiaj na czczo szok. 99.
23 tc. Dzień dobry cukrzyco. Ciekawe, od kiedy ze mną jesteś. Czasem sobie wyrywkowo glukometrem mierzę, ale dawno tego nie robiłam. A dzisiaj na czczo szok. 99.