reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Każdy brzusio śliczniusi,bo w każdym małe szczęście mieszka
sarka
trójkowa mama
aleście się rozbrzuszkowały hehe
mamolka super brzuchol!!!)) w ogóle po Tobie nie widać tych 13 kg!!!!!! chyba rzeczywiście Twoj biuscik sporo zyskał hehehe
Elena Ty jakie sexi majtuśki masz fiu fiu, ja choc wyłącznie stringowa przed ciążą byłam teraz sie galociara zrobiłam hehehe
brzuszek modelowy, taki okrąglutki mniam
mamolka super brzuchol!!!)) w ogóle po Tobie nie widać tych 13 kg!!!!!! chyba rzeczywiście Twoj biuscik sporo zyskał hehehe
Elena Ty jakie sexi majtuśki masz fiu fiu, ja choc wyłącznie stringowa przed ciążą byłam teraz sie galociara zrobiłam hehehe
brzuszek modelowy, taki okrąglutki mniam
ewwe
Fanka BB :)
piękne brzuszki
Elena no bez komentarza tego nie pozostawię - sexi i jeszcze raz sexi poczułam się przy Tobie jak 90 letnia bauszka w pełnych gaciach i z celulitem na udach...
Mamolka - z Olkiem Twój brzusio tak samo wyglądał jak z Mikołajem Bardzo ładny
Elena no bez komentarza tego nie pozostawię - sexi i jeszcze raz sexi poczułam się przy Tobie jak 90 letnia bauszka w pełnych gaciach i z celulitem na udach...
Mamolka - z Olkiem Twój brzusio tak samo wyglądał jak z Mikołajem Bardzo ładny
mamolka
Fanka BB :)
hehe dzięki dziewczyny za miłe słowa .. niestety waga nie kłamie, za małe ubrania też ;/ Nie dane mi było być seksi ciężarówką- taką np Eleną
ja już nawet stringów nie zakładam bo wszystkie za małe.. zostały mi gacie po tacie
ja już nawet stringów nie zakładam bo wszystkie za małe.. zostały mi gacie po tacie
Ja to Was podziwiam - w życiu bym nie mogła chodzić ze sznurkiem między pośladkami, czy w ciąży czy nie Stawiam na ładną i wygodną klasykę Ostatnio odkryłam bieliznę bezszwową i jestem póki co zachwycona komfortem
Za tydzień wizyta u lekarza, a po niej zdjęcie brzucha Nie mogę się doczekać porównania ze stanem sprzed miesiąca Bo mi się wydaje, że brzuch stoi w miejscu, ale chyba jednak trochę podrósł
Za tydzień wizyta u lekarza, a po niej zdjęcie brzucha Nie mogę się doczekać porównania ze stanem sprzed miesiąca Bo mi się wydaje, że brzuch stoi w miejscu, ale chyba jednak trochę podrósł
reklama