reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

Tak mnie na wspomnienia ostatnio wzięło :D

Domek Olka 2008.09.04
Zdjęcie0106.jpg

Domek Mikiego 2010.09.04
P9041079.jpg

Waga mniej więcej ta sama :)

reklama
aleście się rozbrzuszkowały hehe:p

mamolka super brzuchol!!!:))) w ogóle po Tobie nie widać tych 13 kg!!!!!! chyba rzeczywiście Twoj biuscik sporo zyskał hehehe;)

Elena Ty jakie sexi majtuśki masz fiu fiu, ja choc wyłącznie stringowa przed ciążą byłam teraz sie galociara zrobiłam hehehe:p
brzuszek modelowy, taki okrąglutki mniam:p

Dziękuję wam za miłe słowa.
Znowuż ja ze stringów chyba nigdy nie zrezygnuję. Jedynie będę do tego zmuszona po porodzie ze względu na wkładki.

Ostatnia edycja:
piękne brzuszki:)

Elena no bez komentarza tego nie pozostawię - sexi i jeszcze raz sexi:) poczułam się przy Tobie jak 90 letnia bauszka:) w pełnych gaciach i z celulitem na udach...

Mamolka - z Olkiem Twój brzusio tak samo wyglądał jak z Mikołajem:) Bardzo ładny:)

hehe dzięki dziewczyny za miłe słowa .. niestety waga nie kłamie, za małe ubrania też ;/ Nie dane mi było być seksi ciężarówką- taką np Eleną :p

ja już nawet stringów nie zakładam bo wszystkie za małe.. zostały mi gacie po tacie :p

Elena bosko :D
ja to ze stringów zrezygnowałam jak zaszłam w ciążę bo przez nie większe ryzyko infekcji - już niejeden lekarz mi to powiedział więc posłuchałam :D

Ja to Was podziwiam - w życiu bym nie mogła chodzić ze sznurkiem między pośladkami, czy w ciąży czy nie ;) Stawiam na ładną i wygodną klasykę ;) Ostatnio odkryłam bieliznę bezszwową i jestem póki co zachwycona komfortem :)
Za tydzień wizyta u lekarza, a po niej zdjęcie brzucha :) Nie mogę się doczekać porównania ze stanem sprzed miesiąca :) Bo mi się wydaje, że brzuch stoi w miejscu, ale chyba jednak trochę podrósł ;)

reklama
Do góry