reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

I ja wrzuce swój brzunio choć może fotki nieciekawej jakosci bo nie chciało mi sie latac po aparat to komórka pstryknełam. To 35 tydzień :)

Zdjęcie0162.jpg

Zdjęcie0161.jpg

reklama
my obstawiałyśmy, że wiolcia lub cristalrose nam się wcześnie rozpakują a tu bodzinka nam się pcha pierwsza na porodówkę :)

Na mnie nie liczcie - ja już zapowiedziałam Małemu, że przynajmniej do 20.11 ma siedzieć grzecznie w brzucholu;-)

Elena

no wkurzasz mnie doslownie z tym swoim paskiem i normalnymi spodniami ;PPPPP
ja to moge sobie jedna nogawke przedciazowych na lydke zalozyc!

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No i się zlałam ze śmiechu (teraz zdarza mi się często, na szczęście noszę wkładki, bo po każdym kichnięciu musiałabym majty zmieniać).

A w ogóle dziewczyny brzuchy macie przepiękne, okrąglutkie i... ogromne. A dopiero co się doszukiwałyśmy wypukłości, pamiętacie??:happy:

oj dziewczynki cos male te wasze brzuszki:)
oto moj 38+3 tydzien zdjecie robione przed porodem:)DSCF0095qqqq1.jpg
130 cm w pasie:) nie przerazajcie sie byla to ciaza blizniacza:) moje malenstwa wazyly 3020g i 3240g pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski- macie przepiekne brzuszki:)

Dziewczynki śliczne brzuszki.
Ania mój ma ok.125 cm a nie jest to ciąża blizniacza ha ha ha. i nie widac tak tego bo jest bardziej na boczki.
To my wczoraj 32 tydzień i 6 dzień. I mojego motylka widac.

reklama
Ale fajnie pooglądać Wasze piłeczki:-)
mój coś stanął w miejscu uuuf hehe

ania:szok: jak Twój kręgosłup to wytrzymał????

Do góry