reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

:-Dpiękne brzuszki dziewczyny.
Bodzinko, na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby Twój brzuszek trochę opadł!:-)
Elena, jaki zgrabny brzuszek:tak: a i piesek fajny:-)

reklama
Piękne brzucholki dziewczyny. No cudne
asjaa bo niestey już zaczyna opadać...A mój organizm chyba podświadomomie, Wie, że godzina zero sie zbliża bo dostałam mega apetytu wreszcie!!!!!

Elena

no wkurzasz mnie doslownie z tym swoim paskiem i normalnymi spodniami ;PPPPP
ja to moge sobie jedna nogawke przedciazowych na lydke zalozyc!
Otóż to!! miałam to samo pisać!! :) A niektóre spodnie to nawet tylko na kostkę mi wejdą (stópki mam już powoli jak u Shreka).

Bodzinka śliczny, duży brzuszek! poza tym wyglądasz świetnie w ciąży! :) Ty się tam jeszcze nie szykuj na porodówkę! Brzuch do góry i czekamy na 37 tc :))

my obstawiałyśmy, że wiolcia lub cristalrose nam się wcześnie rozpakują a tu bodzinka nam się pcha pierwsza na porodówkę :)
Ja się nigdzie nie pcham,ja grzecznie zamierzam w domku siedzieć. Ja obstawiam Wiolcie.a mega apetyt mi odpowiada, bo bym nie chciała chudzinku urodzić, jescze musze go pottuczyć.

Otóż to!! miałam to samo pisać!! :) A niektóre spodnie to nawet tylko na kostkę mi wejdą (stópki mam już powoli jak u Shreka).

Bodzinka śliczny, duży brzuszek! poza tym wyglądasz świetnie w ciąży! :) Ty się tam jeszcze nie szykuj na porodówkę! Brzuch do góry i czekamy na 37 tc :))
Dzięki!!! Szkoda tlko, że za pare tygodni juz nie będe wygladała tak świetnie...

dokładam swój brzuszek 35 t 2 dz zdjęcie jak Wiki się przytula (przy okazji moja nowa - z sierpnia, fryzura)
35t 4 dz druga fotka (Wiki mi robiła)

Załączniki

• Obraz 666.jpg
    Obraz 666.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 80
  • Obraz 657.jpg
    Obraz 657.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 90
bodzinka - ja modły w myślach odprawiałam, aby mężowi aparatu nie upuściła, bo bym się nie wypłaciła na nowy pod choinkę, hehe
Wiktoria się tak cieszy że braciszek jest w brzuszku i ciągle się przytula i go całuje. Mąż przed wczoraj zrobił fotki, bo nie mieliśmy żadnej, a to jest super jak się dziecko cieszy na rodzeństwo.

reklama
Hehe, co wy z tymi spodniamy. Już coraz mniej je zapinam. Gdyby nie pasek spadły by zaraz po założeniu. ;-)
Tak ,czy owak dziękuję za miłe słowa. :-)
Antylopka fajny brzusio. Ładne zdjęcie rodzinne. ;-) ;-)
carine prosimy o więcej zdjęć. Śliczny. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry