reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

mamunia- tylko przypominam ,ze chodzi o macdonalda na terenie dworca:p zeby Cie nie podkusilo cos i szukac macka na zewnatrz (bo tez jest niedaleko) jesli wiemy ,ze bedziesz na dworcu to bedziemy na Ciebie czekac kolo tegoz macka;) zostaw Swoj numer telefonu w razie jakis opoznien etc;)

Moj Tel jak cos 502 644 731

Czyli czekamy co na to Perelka86 i Iwonaimaja - bedziecie na dworcu czy do Osla idziecie prosto??

reklama
Stazi - no w sumie, może mnie wziąć fantazja ułańska i polecę zwiedzać;-)
513 382 234

Pamiętam jak w 2002 zostałam skierowana z Wawy na zastępstwo do Bytomia i wylądowałam na dworcu w Katowicach. Idę do kasy po bilet do Bytomia, stawiam walizkę na ziemi i mówię do babki w kasie co chcę, a ta wrzask straszny: "trzymać walizkę, trzymać walizkę" myślałam, ze zawału dostanę. Chwyciłam ją i patrzę w na babe w szoku, a ta do mnie uspokojona :" widać że Pani nie stad":-D

aeshette jak to nie problem to również bym poprosiła ;-)
Oczywiście jeśli będzie ktoś z daleka to się przejdę piechotką.
Ja będę na dworcu troszkę wcześniej, tak 10.30-10.40 bo nie lubię się spóźniać, i nie lubię jak ktoś na mnie czeka :tak:
a też nie chcę dotrzeć ugrzana, z zadyszką i glutem do pasa :-D
jasne, nie ma problemu :) to jeszcze zostały dwa miejsca :) myślę że mamunię zabierzemy bo jedzie z krk więc by nie trafiła na mariacką raczej ;) więc zostaje jedno wolne miejsce :p kto chce? :D

Pamiętam jak w 2002 zostałam skierowana z Wawy na zastępstwo do Bytomia i wylądowałam na dworcu w Katowicach. Idę do kasy po bilet do Bytomia, stawiam walizkę na ziemi i mówię do babki w kasie co chcę, a ta wrzask straszny: "trzymać walizkę, trzymać walizkę" myślałam, ze zawału dostanę. Chwyciłam ją i patrzę w na babe w szoku, a ta do mnie uspokojona :" widać że Pani nie stad":-D
HAHAHAHAHAHA :D :D :D

Perełka - spotykamy sie pod mackiem na Dworcu :) wiec jak zobaczysz kasy to sie rozejrzyj w kolo i ujrzysz macdonalna szyld:p tak sie zawsze klebi chyba najwiecej ludzi :o

Ps. Dziewczyny chyba wychodzi ,ze wszytskie beda na dworcu?? wiec chyba nie bedzie opcji i ktos bedzie musial maszerowac piechy?:p Iwonaimaja- Chyba bedzie z Dzieckiem wiec nie wiem jak u Niej to wyglada bo autem chyba i tak nie ma jak zabrac bo bez fotelika nie przejdzie..,

aesthete- Iwonaimaja -nie wie czy wogole dotrze na Nasze spotkanie a jesli tak to przyjdzie juz do Osla- zatem mozemy sie wszytskie z Toba zabrac Autkiem na to wychodzi;) bo bedzie Nas 5 rozumie ,ze masz 5 osobowe autko?:) Jesli tak to zbieramy sie pod Mackiem na dworcu i kolo 11 pewnie ruszymy bo Mamunia ma byc na 11 na dworcu;)

tak, 5-osobowe auto mam ;) no to widzimy się jutro :p już powiedziałam M że ma na jutro wyciągnąć opaski do drzwi z auta bo ma się nam wygodnie jechać :p więc autko będzie gotowe na was :D

reklama
Do góry