reklama
Katika wierze Ci. Chociaz tyle mnie cieszy, ze to podjada. Ostatnio mu posmakowaly plasterki serka topionego. Wyrzuca chleb i zjada sam serek. Zycze cierpliwosci sobie i wszystkim mamom niejadkow
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Effa84
Fanka BB :)
Współczuję dziewczyny. To jest straszne jak się coś specjalnie ugotuje, a mały nic nie zje [emoji58] Nic mnie bardziej z równowagi nie wyprowadza, jak coś takiego.
Mi Mikołaj zaczął odmawiać jedzenia zup. W końcu sobie darowałam, przestałam gotowac specjalnie dla niego i zaczęłam dawać te co my jemy. I te zjadał bez problemu. Ehhh. Widocznie był już gotowy.l
Byłam u dietetyczki, to powiedziała, żeby już mu dawać i kapuściana i żurek. Teraz jńgìýś
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi Mikołaj zaczął odmawiać jedzenia zup. W końcu sobie darowałam, przestałam gotowac specjalnie dla niego i zaczęłam dawać te co my jemy. I te zjadał bez problemu. Ehhh. Widocznie był już gotowy.l
Byłam u dietetyczki, to powiedziała, żeby już mu dawać i kapuściana i żurek. Teraz jńgìýś
Effa84
Mikołaj na razie nie lubi tylko papryki. Resztę zjada. Więc u nas i tak jest dobrze. Nie wiem co bym na waszym miejscu zrobiła. Pewnie bym zwariowała [emoji17] Niby się mówi żeby zaufać dziecku, że ono wie czego potrzebuje, ale wiem że to jest trudne [emoji17]
Effa84
A jak że spaniem maluchów?
Mój to śpi od 21 do 8:30. I w dzień ma dwie drzemki. Łącznie po 2-3h. Czyli wychodzi, że śpi około 14h dziennie. Zastanawiam się czy to jest normalne, że tak dużo.
Mój to śpi od 21 do 8:30. I w dzień ma dwie drzemki. Łącznie po 2-3h. Czyli wychodzi, że śpi około 14h dziennie. Zastanawiam się czy to jest normalne, że tak dużo.
Effa84
[emoji16] Ja pamiętam jak przyszła do mnie siostra i mówi, że jak skończę kp, to mały zacznie przesypiać noce. Wyśmiałam ją wtedy i powiedziałam, że to niemożliwe, żeby dziecko noce przesypiało [emoji23]
Ale okazało się ze miała rację. Zazwyczaj przesypia. A karmię go jeszcze dwa razy na dobę - ok 6:00 i 18:00.
Ale okazało się ze miała rację. Zazwyczaj przesypia. A karmię go jeszcze dwa razy na dobę - ok 6:00 i 18:00.
Effa84
To prawie tak jak mój. Czyli to normalne [emoji16]Moj spi od 20 do max 7. Zazwyczaj do 6. Oczywiście w tym min. 2 pobudki. I w dzień jedna drzemka trwająca zazwyczaj 2 h. Nie jest lekko...
reklama
Moj kladzie sie spac kolo 22 a nawet 23 hehe ale spi do 8.30-9. Ostatnio nawet spal do 9.30. Budzi sie w nocy raz na mleko, zje i od razu zasypia. W ciagu dnia ma dwie lub jedna drzemka. Takze ze spaniem jest spoko u nas. A co do jedzenia jeszcze to ja tez mu daje nasze jedzenie ale to nie pomaga.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom