reklama
Dominika81
Fanka BB :)
paper - jak sama próbuje to nbie będzie miała problemów z kręgosłupem. widocznie już jest gotowa.
mój najstarszy sam usiadł jak miał niecałe 6 miesięcy, na 6,5 raczkował powoli, na 7 już sprintem.
po prostu był na to gotowy, w żadne sposób mu nie pomagaliśmy.
a gluten, jajko można już dawać, własnie się naczytałam różnych tablic z rozszerzaniem diety
po 6 miesiącu 1 posiłek poza mlekiem (zupa), a po 7 miesiącu już można 2 posiłki poza mlekiem (zupa I np. śniadanie - jajecznica, jogurt nat, kasza itp...).
taki mam plan
mój najstarszy sam usiadł jak miał niecałe 6 miesięcy, na 6,5 raczkował powoli, na 7 już sprintem.
po prostu był na to gotowy, w żadne sposób mu nie pomagaliśmy.
a gluten, jajko można już dawać, własnie się naczytałam różnych tablic z rozszerzaniem diety
po 6 miesiącu 1 posiłek poza mlekiem (zupa), a po 7 miesiącu już można 2 posiłki poza mlekiem (zupa I np. śniadanie - jajecznica, jogurt nat, kasza itp...).
taki mam plan
aniab38
aniab38
Kayah no właśnie z jajkiem nadal jesteśmy na bakier hihi już liznął nabiału memlał bułkę ale jajko jeszcze do końca nie sprawdzone [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
beata0526
Tak moja wymyśla ostatnio, jak jej coś nie pasi to kweczy, stęka pręży się ze złości i chce dopiąć swegoCzy zauważyłyście może u waszych maluchów, że w formie protestu, nudy lub złości stekaja i prężą się? Bo mój tak ostatnio robi i niewiem co o tym myśleć
reklama