Mi klaczek to praktycznie po każdym przeczytaniu palcami;( też niedługo łysa bede;( i strasznie mi się plączą... ostatnio jak umylam i czesalam to jak zobaczyłam na podłodze w lazience to aż się przerazilam. I kupiłam farbę, mialam zamiar malować ale nie wiem czy po malowaniu nie będzie jeszcze gorzej... a z drugiej strony może lepiej jak wszystkie wyjdą i zaczną rosnąć od nowa niż z takimi odrostami chodzić hehe
reklama
Ehhh normalnie jestem wściekła że mam ochotę kogoś zamordwac!;( małego nakarmilam i po jakichs 20min poszłam malować włosy. Pomalowałam 1/3 glowy i słyszę że płacze, czekałam chwilę z nadzieją że mąż go wezmie ale nie wiec biegiem lecę, chwilę cycka dalam, zostawilam go na łóżku obok M i spowrotem biegnę włosy kończyć, za minute znów placz a że mój sobie wypił dziś kilka piwek a od dłuższego czasu nie pił to nieprzytomny dalej spi mimo że dziecko 20cm od Niego się drze! Dokończyłam byle jak resztę włosów, wzięłam małego na ręce dalam smoczka i moment usnal. A teraz boję się sprawdzić jak moje włosy wyglądają, tym bardziej że to rozjaśniacz był bo chcialam do jasnego blondu wrocic;(
Gosia.N ale jazda, i jak wyszły? Ja byłam w tamtym tygodniu u fryzjera. Poszłam na łatwiznę. Do rozczesywania używam olejku arganowego. Później są jeszcze takie miękkie.
U mnie zastój pokarmu. Wam też się zdarza, bo mi się wydaje, że nawet często. Do tego katar i ból głowy. Oby nic gorszego...
U mnie zastój pokarmu. Wam też się zdarza, bo mi się wydaje, że nawet często. Do tego katar i ból głowy. Oby nic gorszego...
Effa84
Fanka BB :)
Olejek arganowy do włosów? Nie przetluszczają się po tym bardziej? Nakładasz go na włosy czy na szczotkę?Gosia.N ale jazda, i jak wyszły? Ja byłam w tamtym tygodniu u fryzjera. Poszłam na łatwiznę. Do rozczesywania używam olejku arganowego. Później są jeszcze takie miękkie.
Ja olejku używam zamiast kremów do twarzy. Zawsze miałam problemy z cerą, próbowałam wszystkiego, nawet terapii hormonalnej i nic. Wystarczyło smarować buzię olejkiem arganowy przez 3 mce i wszystko zeszło [emoji16]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Ja zawsze miałam problem z rozczesywaniem, wyjdę tylko na dwór i już lipa. U mnie tylko i wyłącznie szczotka tangle teezer bez niej nie wiem co bym zrobiła. Wcieram jantarem na wypadnie. Jeszcze jest dobra odżywka do wlosow z seri long 4 lashes.
reklama
AgnesAgnes
Ale macie dziewczyny przeboje z tymi włosami. Gosia jak ci wyszły? Jeszcze akurat na święta. Ja od ok 8 lat nie farbuje i modlę się żeby jak najdłużej. Mam już epizod kilkuletni z rozjasniaczem. Masakra jak niszczy włosy.
Nie wiem w co ręce włożyć normalnie. Wyjeżdżamy na 6 dni i oprócz sterty prania i prasowania, pakowania 4 osób plus zabawki, to muszę sobie wszystko zrobic do jedzenia przez ta dietę na cały tydzień. Jeszcze dla starszego syna tez jedzenie, bo on wybredny. No i robie wszystkiego dużo żeby do każdego domu zabrać tez dla innych a nie tylko dla siebie. Nie wiem jak się zmiescimy w aucie plus wanienka i prezenty ...Tyle roboty a do tego starszy juz drugi tydzień nie chodzi do przedszkola. A miałam taki plan na wysprzatanie mieszkania. A tu dupa. No Cóż musze udawać ze tego nie widzę .
Któraś z was pisała ze ma namiar na dobrego fizjoterapeute z Wrocławia. Mogę prosić o namiary? Meksyk normalnie z tym n NFZ. Wyobraźcie sobie ze wizytę mamy dopiero pod koniec kwietnia o 19. I to w poradni żeby nas skierowali na odpowiednią fizjoterapie. Do neurologa czeka się jeszcze dłużej. A od tej wizyty kwietniowej czeka się kolejne 4 miesiące na zajęcia. Jak będzie miał rok to oni chcą dopiero zacząć ćwiczyć. Masakra. I pi co mi tyle odviagaja z pensji?! I tak musze iść prywatnie. A w styczniu to mnie czeka masa wydatków na lekarzy bo idziemy do alergolog z dwójka. To 300. Kolejne 300 za ortopede tez za ich dwóch. Do tego ten neurolog i same zajęcia... Ktoś ma namiary na cyfry które padną w lotto???
Nie wiem w co ręce włożyć normalnie. Wyjeżdżamy na 6 dni i oprócz sterty prania i prasowania, pakowania 4 osób plus zabawki, to muszę sobie wszystko zrobic do jedzenia przez ta dietę na cały tydzień. Jeszcze dla starszego syna tez jedzenie, bo on wybredny. No i robie wszystkiego dużo żeby do każdego domu zabrać tez dla innych a nie tylko dla siebie. Nie wiem jak się zmiescimy w aucie plus wanienka i prezenty ...Tyle roboty a do tego starszy juz drugi tydzień nie chodzi do przedszkola. A miałam taki plan na wysprzatanie mieszkania. A tu dupa. No Cóż musze udawać ze tego nie widzę .
Któraś z was pisała ze ma namiar na dobrego fizjoterapeute z Wrocławia. Mogę prosić o namiary? Meksyk normalnie z tym n NFZ. Wyobraźcie sobie ze wizytę mamy dopiero pod koniec kwietnia o 19. I to w poradni żeby nas skierowali na odpowiednią fizjoterapie. Do neurologa czeka się jeszcze dłużej. A od tej wizyty kwietniowej czeka się kolejne 4 miesiące na zajęcia. Jak będzie miał rok to oni chcą dopiero zacząć ćwiczyć. Masakra. I pi co mi tyle odviagaja z pensji?! I tak musze iść prywatnie. A w styczniu to mnie czeka masa wydatków na lekarzy bo idziemy do alergolog z dwójka. To 300. Kolejne 300 za ortopede tez za ich dwóch. Do tego ten neurolog i same zajęcia... Ktoś ma namiary na cyfry które padną w lotto???