reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mojej to samo. Leca lzy jak na serio cos jej sie dzieje albo na powaznie sie wkurzy, a jak wyje bo cos wymusza albo lekko jej cos nie pasuje to oczy suche :) Dzisiaj biedna tak sie splakala jak od tesciow wracalismy ze az do teraz mi jej szkoda. Niepotrzebnie ja przeciagnelam z jedzeniem bo to 20 min drogi i stwierdzilam ze nakarmie juz w domu i nie mogla sie chyba po czesci z glodu i nerwow uspokoic w trasie i oczy cale mokre.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paper - ja mam czasem tak samo jak chce go "dokarmic" zeby na pewno nie byl glodny i wtedy chlusnie mlekiem. Ale czasem naprawde tak krotko je ze boje sie zeby nie byl glodny...

Mojemu od poczatku lecą łzy jak grochy jak płacze.

Oczka ma czasami troche wilgotne ale bez lez. To albo jeszcze za wczesnie u niego na lzy albo kazdy placz jest nie na serio tylko wymuszony.

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

te lzy to ruszaja serce czasem nina placze bo glodna a musze ja przewinac i umyc bo wszystko w kupie i tak strasznie placze i te lzy leca cierpienie 100% i nie przetlumaczysz, ze jeszcze chwilke no trzeba i mus :(

Mojej pamietam zaczely leciec po szczepieniu w 6 tyg zycia. I tez zalezy jaki placz, jak wymusza to nie leca. Ale mysle ze warto to poobserwowac zeby faktycznie nie byl to problem z zatkanymi kanalikami. W koncu nie mamy juz noworodkow tylko niemowlaki. Az niemowlaki :)

Za szybko ten czas leci. Dzieciaczki nasze coraz wieksze. Teraz to juz sie zaniepokoilam bo wychodzi ze tylko mojemu synusiowi lezki nie leca.. Mam szczepienie w sobote to sie musze zapytac

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i jeszcze mój też nie ma łez. Kayah daj znać co ci pediatra powiedział. Zajrzałam do dr Google. Podobno do roku tak może być. U 95% dzieci samoistnie się odblokowuja te kanaliki. Jeśli oczy normalnie wyglądają to chyba nie mamy powodu do paniki. Ale Ja tez zapytam pediatry przy najbliższej wizycie.

Do góry