reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

juz wiem chyba o co chodzi, po szczepieniu kupilam sobie miete i pilam jakos po 4 dziennie dla odmiany od herbaty

Mięta może wpływać na laktację, zmniejszając ilość produkowanego mleka. Pić ją powinny zatem mamy, które chcą zakończyć karmienie piersią. Mięta zawiera mentol, który nawet przy spożywaniu małych ilości przedostaje się do mleka matki i może wywołać biegunkę lub podrażnienie skóry u maluszka.

brawo ja

reklama
juz wiem chyba o co chodzi, po szczepieniu kupilam sobie miete i pilam jakos po 4 dziennie dla odmiany od herbaty

Mięta może wpływać na laktację, zmniejszając ilość produkowanego mleka. Pić ją powinny zatem mamy, które chcą zakończyć karmienie piersią. Mięta zawiera mentol, który nawet przy spożywaniu małych ilości przedostaje się do mleka matki i może wywołać biegunkę lub podrażnienie skóry u maluszka.

brawo ja
Dokładnie tak ja też popełniłam jakiś czas temu ten sam błąd. Biedne maluszki;)

Hej Kayah. Moj synek ma na imie Nikodem. To stekanie nad ranem jest dosyc meczace i naprawde ciezko mi sie wtedy wstaje do niego. Od kilku dni bierzemy go z mezem do siebie do lozka w nocy bo ulewa mu sie po jakims czasie od jedzenia a nie mam sily stac nad lozeczkiem i czekac a nie chce zeby sie zakrztusil. Poza tym mam wrazenie ze on czuje sie bezpieczniej kolo nas.
Mamakulka dzieki za dane do maila. Wszystkie maluszki super slodkie:) ja zaraz wrzuce mojego brzdaca:)

Dziewczyny posłałam efekty sesji dla tych co nie mają fb :)

Dałam małemu mm i śpi jak suseł, znowu mogę normalnie włączyć tv bez obaw , że się obudzi. Pierdziele.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu jaki ciężki dzień....młody musiał akurat być tak marudny kiedy m nie ma... Miałam już tak dość że wyszłam z pokoju a on tam płakał....teraz mam wyrzuty, ale na rękach spokojny wtedy gdy chodzę a jak usiądę to już nie. Gardło mnie boli jeszcze... Przeziębienie mnie męczy i jeszcze młody daje w kość. młody też wieczorem niespokojny już bardzo dlatego kąpiel z 19 przesunelam na 18:20 i o 19 już śpi w najlepsze. teraz leżę w łóżku w końcu mogę chwilę odpocząć a gardło boli..... Ahhh straszne te choroby teraz i jak tu szczepić...

Mamakulka, zdjęcia z sesji zajefajne! No piękne po prostu. Pamiatka super. I w ogóle maluszki wszystkie rosna. Udało m se wrzuciic na maila zdjęcie z czasu ciąży, po porodzie i aktualne Malwiny.

kurcze cos sie porobilo dzisiaj z moim synkiem normalnie przypia po 5-10 min a potem placz i znowu sie uapakaja przysypia i placz a taki fajny ulozony juz byl do tego robi mi dzis psikusy przy przewijaniu 3 pieluszki na jedno przewijanie :-) brakowalo tylko tego zeby mnie osral

Lecę na meila poogladac nowe zdjecia

reklama
Dian_a a kiedy urodzilas? Napisz cos wiecej. Nikodem sliczny i Ty tez super wygladasz pi porodzie. Mi brzuszek niestety wisi jeszcze. I wogole kilka kilo za duzo

Do góry