reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A ja już z tych najmilszych rzeczy czyli Idziemy do domu http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif
Jestem spakowana i czekam na męża który widział syna tylko raz przez 10 sek przez szybę...Na szczęście półpasiec już zanika więc nie możemy się w razie w jeszcze przytulać ani dziecka tak aby byliśmy na pewno spokojni kurcze my to się mamy... Biedny mąż czuł się jak tredowaty...

Pewnie już po cesarce dochodzi do siebie... Oby dobrze zszyli i nie pozaciagali wtedy można szybko dojść do siebie :-)
Powodzenia!

Pani ordynator chce ograniczyć dawkę leku i zrobić jeszcze badanie. Chce żebyśmy wyszli z ilością płytek powyżej stu. 50/50 jutro...czyli znając moje szczęście to nie wyjdę jutro

Magdalena jeszcze szpital? Ile jeszcze będą Was tam trzymać. Nie ma poprawy? Wspolczuje bardzo.
Tego jedzenia tam tez bo masakra byla w szpitalu w ktorym bylam.

wysłane z Tapatalka

Magdalena ale Cie długo trzymają :( trzymam kciuki żeby jutro w końcu Was wypuścili no tyle czasu to oszaleć można...

Latika nie martw sie kazda z nas ma nerwy ja tez kiepsko sie i budze sie przerazona z jednej strony chce sie zeby to bylo juz a z drugiej strach przed porodem i tym co bedzie po jest ogromny i sobie mysle skoro mała jeszcze noe wychodzi to spoko hehe

Magdalena 50na 50to duzo moze jednak wyjdziecie widac ze Pani ordynator dba o pacjentow chce dopilnowac zebyscie wyszli zdrowi. A zobacz my jeszcze nie urodzilysmy czeka nas to dopiero i pobyt w szpitalu. Ja to soe boje bo zostal tydzien do terminu a nie chce wywolywania! Bo psychicznie tego nie zniose.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ano zdrowie najważniejsze tylko ja już nie wyrabiam :-( poprawa jest i pani doktor zadowolona z efektów. Dla mnie 50/50 to mało po tych 8 dniach. Prędzej mi sie tu pogorszy. byłam przygotowana na ból, cesarke, nacięcie itp ale nie na zamknięcie. A jeszcze jak jutro nie wyjdę to całkiem kicha bo mąż na 2 zmianę i nic mnie nie odwiedzi prawie :-/

reklama
Karolanka - gratulacje!!!

no to chłopcy już zdecydowanie przodują w naszych statystykach :yes: dwukrotnie więcej chłopców.

Mamakulka - jak tam u Ciebie? jak poród? czy masz już swoje maleństwo?

Do góry