reklama
heronima tantum verde na gardlo jeszcze.
nati z ta ciaza to mozliwe- tez mialam taka kolezanke ktora sie kapnela w 5 miesiacu ale ona nie do konca chyba normalna byla
polcia biedulo zdrowka
mnie dzis brzuch boli i napina sie ehhhhhhhhhhhhhhhh
nati z ta ciaza to mozliwe- tez mialam taka kolezanke ktora sie kapnela w 5 miesiacu ale ona nie do konca chyba normalna byla
polcia biedulo zdrowka
mnie dzis brzuch boli i napina sie ehhhhhhhhhhhhhhhh
okasia
Fanka BB :)
kurde, ja mam taki wielki brzuch, że od razu widać. Może jest bardzo otyła i myślała, że to zimowy tłuszczyk Z drugiej strony ja już od osiemnastego tygodnia czuję ewidentne ruchy dziecka. Każda ciąża jest inna, ale brak okresu jednak o czymś świadczy Swoją drogą ja tu się martwię witaminami, a dziewczyna nie robiła podstawowych badań i żyje :/ Chyba, że to tylko taka poza w pracy, bo się bała powiedzieć Dziwne
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
kamcia mi z kolei powiedzieli ze male rozwarcie(mam 1cm) to nic poki szyjka się nie skraca
okasia-nie denerwuj sie ja w pierwszej ciazy witamin a mlody zdrowy.
co do wagi ja diszlam do mojego 55 z przed ciazy i tyle w spodnir biodrieki nadal wchodzę.
znam dziewczyne co wpadla zaraz po poriszie wiec brak okresu ja nie przerazil bo karmila i kapla właśnie po tym ze kopax zaczęło dziecko...tyciem sie nie przejela bo mowila ze cale życie ma efekt jojo.
ja czuje sie ciężko...mam strasznie niskie ciśnienie 52/100...
okasia-nie denerwuj sie ja w pierwszej ciazy witamin a mlody zdrowy.
co do wagi ja diszlam do mojego 55 z przed ciazy i tyle w spodnir biodrieki nadal wchodzę.
znam dziewczyne co wpadla zaraz po poriszie wiec brak okresu ja nie przerazil bo karmila i kapla właśnie po tym ze kopax zaczęło dziecko...tyciem sie nie przejela bo mowila ze cale życie ma efekt jojo.
ja czuje sie ciężko...mam strasznie niskie ciśnienie 52/100...
BASIENKA 28
Hej dziewczyny. Musze sie pochwalic. Bylam u lekarza na polowkowym i jest wsztstko super. Bedzie Chlopczyk, jupiii. Teraz juz na 200% :-) Taka jestem szczesliwa. Bedziemy mieli parke :-)
BASIENKA 28
Dziękuję :-) Dawidek, na drugie Łukasz po tatusiu :-)Super gratuluję synusia imię juz macie? U mnie też syncio rośnie
reklama