reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Okasia przy młodym juz w ciąży zawiedziona byla ze yo nie dziewczynka wiec od początku ma go gdzieś. Teraz nie nie interesuje ami nim ami tym w brzuchu...a ze mnie nue lubi to mi wisi...nie lubi mnie bo jestem bo mam własne zdanie i rodzina jest dla mnie najważniejsze a nie kasa.
Okasia tak mi twardnieja i cieknie mi z nich :/
Ania-kurde mozr taz kupie:D

reklama
Okasia, pytam bo mi właśnie lekarz powiedział w 12 skończonym na prenatalnych (ale niepewnie), że chłopak i w 13 skończonym na standardowej wizycie, że chłopak. No ja też widziałam siusiaka jak nic, ale jak widać nigdy nic nie wiadomo. Liczyliśmy po cichu na drugą dziewczynkę, ale najważniejsze że zdrowe. Muszę się tylko oswoić z tą myślą, a potem nauczyć obsługi, hehe. Swoją drogą gratulacje :)

Asz-ja znów licze na drugiego chłopaka...nie potrafię sobie wyobrazic coreczki ale tak jak piszesz najważniejsze zdrowie

Ja z kolei bardzo bym chciała mieć dziewczynke. Nie chce w pozniejszych latach byc tylko tesciowa no ale jak bedzie drugi chlopak tez bede przeszczesliwa poza tym pomarzyc zawsze można

Mnie otacza sama płeć meska, dziewczynka jest moim marzeniem, jak mi lekarz powiedział, że nie chce nic mowic, ale jajek nie widzi, to buzia mi się sama śmiała :biggrin2: oby mnie na polowkowym nie rozczarował. Ale oczywiście zdrowie i tylko zdrowie jest na pierwszym miejscu :happy:

U mnie też wszędzie dookoła sami chłopcy, jeśli potwierdzi się dziewczynka to będę pierwsza w mojej pracy :) Muszę przyznać, że strasznie trudno przestawić się na myślenie o dziewczynce, ciągle wyszukuję ciuszków chłopięcych :) Dziś wpadnie mama ze swoimi zdobyczami, więc obydwie sprawdzimy na ile udało nam się kupować neutralne rzeczy :)

reklama
Mnie też bardziej ciągnie w oglądaniu niebieskich ciuszków... Jakoś boję się różowych oglądać bo nie wierzę że mogę mieć takie szczęście ;-)
Według usg dzisiaj zaczynam 19 tydzień, ale leci...

Do góry