reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źle :) u mnie +3,5 kg. :p

Ja na razie 1 kg+, tyle że mnie na szczęście wymioty ominęły. Chociaż czasami się zastanawiam co gorsze, czy wymioty czy to że mi słabo ciągle.
@Matusiak też już nie wiem co robić, jak jednego wyleczę to 5 innych się pojawia :/

Ja wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źle :) u mnie +3,5 kg. :p
Ja miałam tak samo tylko mdłości bez żadnych wymiotów ;) i jem za trzech ;)

Ja na razie 1 kg+, tyle że mnie na szczęście wymioty ominęły. Chociaż czasami się zastanawiam co gorsze, czy wymioty czy to że mi słabo ciągle.
@Matusiak też już nie wiem co robić, jak jednego wyleczę to 5 innych się pojawia :/
Ja cały czas oczyszczam i maścią z witamin A smaruje....ale prawie nic się nie polepsza ehhh....mam nadzieję że niedługo cery nam wyladnieja :)

Matusiak fryte3qa ja tez ogórki kapusta i pryszcze :)

Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusem ;) w pierwszej ciąży schudłam -5 na początku jadłam tylko szpinak i pomidory inne mnie obrzydzało

Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapki :) mogę żreć cały dzień i z chrzanem ;)

Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...

Matusiak a maść pomaga choć trochę ?

reklama
ja ostatnio też zachciankę miałam ale na pomidorówke chyba z 3 talerze zjadłam, w ogóle chleb z pomidorem i szczypiorkiem.....odlot! no i czekolada..... ale to od zawsze miłość :D

ja z moim mężem to 14 lat po ślubie, początki trudne -raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu.....ale jestesmy samodzielni, mamy dom i buczy i huczy jak trzeba ;)

zobaczcie jaki fajny filmik- o ciąży:
http://www.pregnancyvideo.net/changes-your-body-when-pregnant-week-week

matusiak my mamy takie same suwaczki, a ja wiem kilku dni że synek, więc i u ciebie powinno- trzymam kciuki

Do góry