U mnie chyba +2Dziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?
reklama
Ja wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źle u mnie +3,5 kg.
fryte3qa
Fanka BB :)
plus 5 kg niestetyDziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?
Ja miałam tak samo tylko mdłości bez żadnych wymiotów i jem za trzechJa wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źle u mnie +3,5 kg.
nati92
Mój mąż jeździ wlasnie w okolice Freiburga do pracy.
A co tam robi? ;-)
Ja plus 2 mniej więcej. Zachcianek jako takich nie mam, ale wczesniej łasuch, a teraz do słodyczy nie ciągnie.
Ja cały czas oczyszczam i maścią z witamin A smaruje....ale prawie nic się nie polepsza ehhh....mam nadzieję że niedługo cery nam wyladniejaJa na razie 1 kg+, tyle że mnie na szczęście wymioty ominęły. Chociaż czasami się zastanawiam co gorsze, czy wymioty czy to że mi słabo ciągle.
@Matusiak też już nie wiem co robić, jak jednego wyleczę to 5 innych się pojawia :/
niunia102
A ja nie wiem ile mam kg bo mialam sie rano zdarzyć i zapomnialam co do zachcianek to raczej na razie mie mam no bo wszystko smakuje mi tak samo.
majku_2
Zaangażowana w BB
Matusiak fryte3qa ja tez ogórki kapusta i pryszcze
Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusem w pierwszej ciąży schudłam -5 na początku jadłam tylko szpinak i pomidory inne mnie obrzydzało
Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapki mogę żreć cały dzień i z chrzanem
Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...
Matusiak a maść pomaga choć trochę ?
Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusem w pierwszej ciąży schudłam -5 na początku jadłam tylko szpinak i pomidory inne mnie obrzydzało
Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapki mogę żreć cały dzień i z chrzanem
Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...
Matusiak a maść pomaga choć trochę ?
reklama
koficzka
ja ostatnio też zachciankę miałam ale na pomidorówke chyba z 3 talerze zjadłam, w ogóle chleb z pomidorem i szczypiorkiem.....odlot! no i czekolada..... ale to od zawsze miłość
ja z moim mężem to 14 lat po ślubie, początki trudne -raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu.....ale jestesmy samodzielni, mamy dom i buczy i huczy jak trzeba
zobaczcie jaki fajny filmik- o ciąży:
http://www.pregnancyvideo.net/changes-your-body-when-pregnant-week-week
matusiak my mamy takie same suwaczki, a ja wiem kilku dni że synek, więc i u ciebie powinno- trzymam kciuki
ja z moim mężem to 14 lat po ślubie, początki trudne -raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu.....ale jestesmy samodzielni, mamy dom i buczy i huczy jak trzeba
zobaczcie jaki fajny filmik- o ciąży:
http://www.pregnancyvideo.net/changes-your-body-when-pregnant-week-week
matusiak my mamy takie same suwaczki, a ja wiem kilku dni że synek, więc i u ciebie powinno- trzymam kciuki