reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

kardula teraz sie normuje laktacja juz ja mega rzadko mam twarde mala ssie potencjalnie pusta piers i nagle rusza produkcja jak zabierze glowe to strzelam w dal mlekiem

reklama
ja tez juz mam miekkie piersi. Tez mi sie wydaje ze laktacja ci sie normuje. kiedys po nie przespanej nocce mialam dwa kamienie a teraz normalnie.

860io7esy4a5nu3e.png

Igi tez pelza pełna parą. I dzisiaj usiadl sam , w mopsie hehe

atdctrd8ammce1aq.png
Gratulacje! Teraz to już trzeba bedzie mieć oczy dookoła głowy :) a jak to wykonał? Z pelzacza czy z leżenia na pleckach?
Moja się na razie turlaniem przemieszcza. Potrafi tak w mgnieniu oka się z swojej giga maty na podloge sturlac i boję się że się w główkę w ten sposób o podłogę uderzy.

I nas jeszcze się chyba nie przebił ale już juz prawie. I chwila oddechu do następnych zębów ;-p. Mojego Z Tym pelzaniem Chyba ostatnio poniosła fantazja bo na razie nie powtórzył wyczynu mój leniuszek :-)

Dziewczyny daje któraś Bebilon?? Porownywała już któraś skład pomiędzy 1 a 2 ??? Ciekawe czy sie jakoś spektakularnie różnią składem [emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry