reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

dordaw dokladnie tak samo cuduje z karmieniem w nocy bo nie chce ani zasnac ani zjesc mysli, ze to super smieszne, ze nie spimy.. ze spaniem w nocy slabo ale ostatnie 2 dni rano 2h drzemki wiec bylam zachwycona

reklama
Ej dzieci butelkowe. Tez wam tak cuduja? Igi ostatnio niesamowicie , musi czymś ruszać noga głową rękami wyrywa butelkę itp

atdctrd8ammce1aq.png

Moj tez polubil spanie na boku. Jeszcze nie laduje ma brzuchu ale pewnie to kwestia czasu. Chociaz lezec na brzuchu w dzien dalej nie lubi.
Z jedzeniem roznie. Jak jest bardzo glodny to je ladnie a czasami tez kombinuje jak nie wiem co.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png

Mojej powinien się skończyć skok, no zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Nie wyspałam się przez te jej częste pobudki w nocy. Płacze jaj jej smaruje dziaselka a zębów dalej nie widać. Wczoraj jak mnie ugryzła w cycka to myślałam, że się popłaczę.
Effa oczywiście bez słodyczy! ;)

Beata nie dogadamy się w sprawie słodyczy hahahaha [emoji23][emoji23]

Ugryzienia cycka - znam ten ból[emoji28] Dobrze że nie zdarza się to często, bo chyba bym na mm przeszła.

Na razie ma 2 dolne, drżę na myśl o górnych jedynka [emoji32]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

effa moja mame brat jak zlapal gornymi i dolnymi jedynkami za sutka i szarpnal glowa do tylu tak sie wsciekla na karmienie, ze w ciazu doby jej zanikl pokarm nastepnego dnia rano juz puste piersi miala nic nie lecialo, mowi ze az jej sie ciemno przed oczami zrobilo taki bol

Papercut dlaczego mnie stresujesz [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie dość że nie dospana, wymęczona, to jeszcze będę pogryziona [emoji28] Robię sobie przegląd przeszłości i zastanawiam się za jakie grzechy [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziecko mi śpi, a ja zamiast położyć się i dospać, to na forum siedzę [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry