reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny to kolejny skok.

Powiedzcie co robić żeby się nie przekrecal na brzuch w nocy. Nauczył się spać na boczku i z pleców się przekreca przez sen na bok ale czasem za daleko się gibnie i ląduje na brzuchu i jest alarm. Poduszki nie pomagają.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
A dlaczego nie chcesz? U nas Toska ma pozwolenie od rehabilitantki, powiedziała, że tego nie da się zatrzymać. Pamiętasz jak ja o tym pisałam, to przyklej:p

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No ale to nie ja nie chce tylko Igi. Jak na brzuch się kulnie przez sen to się drze . To jest najgorsze :D no chyba go przykleje według własnej rady.

atdctrd8ammce1aq.png

Najgorzej było o 3 jak się wydarl, poprawilam a ten ananas myślał , że dzień nastał i zaczął się śmiać! Kiedy Tosi przeszło?

atdctrd8ammce1aq.png

Nie raz jeszcze się zdarza. U nas tez przewróciła się na brzuch, darla się, ale spała. Nie raz ja po cichu kombinowalam ja obrócić a ta się obudziła i nie śpimy. Ona lubi być na brzuchu zaczęło jej przechodzić jak pozwalałam jej usypiac na brzuchu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie tu mam problem bo Igi na brzuchu jest cały dzień i nie usnie bo dla niego to sygnał do zabawy u unoszenia tego lebka. No nic zobaczymy dziś w nocy:)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
U nas tez gorzej ze spaniem a dzis wg kalendarza skok powinien sie zaczac. 3 pobudki byly w nocy a tego jeszcze nie grali no i w dzien bardzo ciezko ze spaniem... Czasami taki ryk ze musze na rece brac i cyca chodzac podawac bo na lezaco nie wezmie! Wtedy usypia szybko ale kto by mial sile ponad 7 kg nosic... Chyba musze w nosidlo zainwestowac...

n59y6iye227k1jnm.png

Do góry