Przy starszej nie musiałam nic używać, przy najmłodszej nawet nie zdążyłam hihi ale przybśredniej działał dentinox n. A jak już była jazda na maksa to panadol. Uśmierzał ból i działał uspokajająco. Ząbki u starszej szły rownoczesnie ale bezboleśnie.
reklama
Effa84
Fanka BB :)
Mój mąż nauczył syna ssania smoczka i zasypiania ze smoczkiem [emoji27]
A teraz pozbieram szczękę z podłogi i się zastanowię czemu mi się nie udało [emoji28]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz pozbieram szczękę z podłogi i się zastanowię czemu mi się nie udało [emoji28]
Effa84
Hahaha, coś w tym jest. Delikatesów z cycusia nie czuć więc ostatecznie i sztuczne się nada do zjedzenia[emoji23]Effa84 nie dziw się, to norma. Mój mąż nauczył dzieci pić z butelki a ja nie mogłam.
Mama to butelka i smoczek w jednym - tylko cycek a nie tam jakieś substytuty.
Tata nie ma alternatywy więc dzieciaki biorą co dają hihi
Mamakulka
Wiesz co z 4 miesięcznym maluchem ciężko się bawić tak naprawdę. Często pokazuje mu lusterko bo mu się podoba. Śpiewam piosenki z Disneya. Ostatnio też czytam mu bajki, on lubi słuchać właśnie. Kulam go po macie, robię tutaj kurka kaszkę wazyla albo jedzie rowerek na spacerek. Takie tam
Effa84
Ja czytam bajki Brzechwy. Są ponadczasowe [emoji5]. Mikołaj lubi słuchać, bo się rymują i przez to chyba fajnie brzmią [emoji3]
A z zabawy - fajnie reaguje na "a ku ku" [emoji6].
Ale ulubiona zabawa to leżenie na golasa [emoji38] hehehe, to po prostu kocha, przebiera nogami z radości jak szalony [emoji38]
A z zabawy - fajnie reaguje na "a ku ku" [emoji6].
Ale ulubiona zabawa to leżenie na golasa [emoji38] hehehe, to po prostu kocha, przebiera nogami z radości jak szalony [emoji38]
reklama