reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kardula tylko zazdrosic z tym snem. U nas jak co noc maly budzi sie o 23.30, 2.00,4.00-5.00 i budzi sie okolo 7.00. I wtedy jaki zadowolony,gada i gada ;) a teraz zrobil sobie pierwsza drzemke i pewnie pospi z 20-30minut

Napisane na SM-G850F w aplikacji Forum BabyBoom

katika u mnie mniej wiecej podobnie i tez wlasnie pierwsza drzemka leci :D

tez mi sie nic nie chce, mialam do kumpla na kawke wpasc mieszka 3min ode mnie ale jak narazie wbijalam sie w podomowe ciuchy i chyba mu nasciemniam, ze mala mnie wymeczyla i nie mam sily [emoji23]

mamalulka do mamuni chcial po prostu, nina tez o 7 dzisiaj w lozeczku marudzila marudzila polozylam ja kolo mojego na lozku to spokojnie lezala raczki sobie ogladala

U nas słońce świeci, my już po ćwiczeniach i idziemy zaraz na spacerek :) mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień od wczorajszego.

Dzień Dobry :) może podrzucicie jakiś pomysł. Moja mała zasypia tylko na rękach bujana, jak się ją kładzie nieuspiona do łóżka czy wózka to zaczyna wariowac i płakać. Jako że już prawie 5.5 kg osiągnęła to mój kręgosłup powoli zaczyna protestowac ;) Macie jakieś pomysły jak nauczyć zasypiać w lozeczku?

wg madrej ksiazki o jezyku niemowlat kladziesz, dziecko zaczyna plakac bierzesz na rece uspokajasz jak tylko przestaje plakac kladziesz znowu, dziecko znowu placze i tak pierdyliard razy az zalapie, ze nie ma co plakac, za kolejnym razem bedzie troche mniej niz pierdyliard powtorzen, potem 30, potem 5 az polozysz i plakac nie bedzie, ja sie jeszcze nie zebralam a im wieksze dziecko tym ten pierdyliard wiekszy

ja sie nie mogę ogarnąć od weekend. wyjechaliśmy I od poniedziałku nie mogę się zebrać z wszystkimi obowiązkami.
nawetnie próbuję was nadrobić :wink:

katika - witaj!

middajoy - ja stosowałam kiedyś tą metodę co paper pisze.
ale tak dopiero zaczynałam jak mały miał 5-6 miesięcy I dość szybo się nauczył. nie było tak źle.
bo wczesniej to spał z nami w łóżku.
teraz też mały spi z nami, od początku go odkładam albo do łóżka albo do wózka, pielucha na głowę I zasypia. czasem tylko po głowie głaszczę.

no nic, biore się za sprzątanie.

reklama
A ja na balkonie z malym.. jak wyjde z nim na spacer to nie minie 5 minut a on juz placz i na rece chce. Myslalam ze troche pospi w domu ale jego pierwsza drzemka trwala 10 minut,wiec zapakowalam go do wozka i na balkon. A w domu tez nic praktycznie nie zrobie,bo maly nie umie sie sam soba zajac. Mata,bujak,wozek to zabawa na 10-15 minut.

Napisane na SM-G850F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry