niunia102
Fanka BB :)
Dziewczyny ja z innej beczki dzis z mężem mamy 12 rocznice jak jestesmy razem :-) budze sie a mąż wyskakuje do mnie z bukietem 12 róż a ja zapomnialam :-( ale po obiadku zabralam całą rodzinke na lody :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A takie mam pytanie to krwawienie i wgl to moze byc tak ze raz jest mocniejsze np przez tydzien a pozniej pare dni mocniejsze takie gesciejsze bo ja to po porodzie wiadomo mocno mialam pozniej dwa tygodnoe lzejsze i teraz od dwoch dni znowu tak troche bardIej czy to normalne? Sorry za takoe pytanie intymne
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A takie mam pytanie to krwawienie i wgl to moze byc tak ze raz jest mocniejsze np przez tydzien a pozniej pare dni mocniejsze takie gesciejsze bo ja to po porodzie wiadomo mocno mialam pozniej dwa tygodnoe lzejsze i teraz od dwoch dni znowu tak troche bardIej czy to normalne? Sorry za takoe pytanie intymne
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom