reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nie nic nie trzeba, Normalnie pod czas kąpieli myjesz i wycierasz. Trzeba tylko obserwować czy nie ma jakiegos obrzeku w okół niego, zaczerwienienie podobno kilka kropel krwi to nic złego ale jak by się sączyła się jakaś wydzielina ropna wtedy do lekarza najlepiej się udać. Trzeba obserwować.

Ogólnie chodzi o to aby ten pępek był po prostu czysty.

reklama
a u nas pepek odpad w 7 dobie w szpitalu :-) nie wiem zym nu tam babki robily teraz zostal nam malenki strupek i mam psikac oktaniseptem i przeczyscic patyczkiem
Co do bioderek to na karcie informacyjnej mamy informacje a skierowanie dostaniemy od rodzinnego

Coś się ze mnie wylało ok 2 łyżki - bezwonne i bezbarwne, o o 11:18 jeden dość długi skurcz i na razie cisza, noc nie cieknie i brak kolejnych skurczy... Nie wiem teraz czy czekać czy jechać...

Coś się ze mnie wylało ok 2 łyżki - bezwonne i bezbarwne, o o 11:18 jeden dość długi skurcz i na razie cisza, noc nie cieknie i brak kolejnych skurczy... Nie wiem teraz czy czekać czy jechać...

Mika, może to wody?! Ja bym jeszcze chwile poobserwowala. Dopakuj torbę na gotowo i jeśli coś się będzie działo to do szpitala! zazdroszczę :-)

Dor jeszcze nie ma czego zazdrościć bo jak do tej pory nie ma kolejnych znaków :( ale odwalę jakiś spacer to może coś się ruszy, ostatecznie męża pomęczę :D

Agata a jakie pieluszki używasz? Znajoma dała pampers i tak mu odparzylo tyłek że dała spowrotem dade.
Pępek też nam odpadł ale puszcza się krewka bo widzę że zaschniete ma.
Psikam i wycieram patyczkiem, ale nie ma ani zaczerwienienia itp więc tak może być.
Dziewczyny to trzymam kciuki aby wam się już cos zaczęło dziać i poszło gładko!
Teraz to polecam dużo spać i leżeć bo to ostatnie takie momenty :-)

Kochane slodkie te nasze maleństwa:-) wlasnie zajrzałam na meila i wysłałam swojego krolewicza:-) a na pytanie jakoe wam sie nasunie dlaczego ma jedna drapke odpowiem dorazu bo tam mial wenflon w tej raczce :-(
Tzrymam kciuki i zycze azybkiego i szczesliwego rozwiazania mamusia w dwupaku

To ja wysyłam z sesji wczorajszej dwie fotki ale te co robiłam telefonem. Od fotografa będą za miesiąc :)

Mika trzymam kciuki! Oby to już :)

Ja używam pampers i chusteczek i pieluch. Dla nas super ;) dady za sztywne mi się wydają :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry