reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

magdalena bedzie dobrze wazne jaest wasze zdrowie a juz niedlugo bedziecie w domku i zapomnisz o szpitalnych perypetiach :-)

Mowilam ze mi dzis nikt humoru nie popsuje a jednak udalo sie mnie wyprowadzic z rownowagi a kto jak nie maz :-( stwierdzil ze mam mu nierozkazywac a poszlo o piwo jak by sie kilka dni bez niego obyc nie mógł i stwierdzil ze szukam pretekstu do placzu a dodam ze nawet slowo przepraszam z jego ust nie padło tylko sama krytyka a nie pomysli ze mi ciezko i juz mnie wszystko meczy

reklama
Niunia widzisz bo meza krotko trzeba trzymac my dzis na urodzinach i od razu mu powiedzialam ze nawet jednego drinka nie wypije ze chyba niech sie zastanowi. Ja nie bede sie stresowac bo na porodowke smierdzacego alkoholem by go nie wpuscili to bym mu tego noe wybaczyla. Poza tym my sie mozeny powstrzymac i sie meczymy juz wystarczajaco! Wiec ja tam mojemu nie pozwalam pyskowac za duzo hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz kochana fajnego masz meza jak ja mojemu powiedzialam ze ten tydzien by mogl sie powstrzymac to mi powiedzial ze mam mu nie rzadzic a ja od razu w ryk bo hormony moje szaleja i sie go pytam kto mnie w razie czego zawiezie na porodowke to mi powiedzial ze taksowka mam sobie jechac a zawsze sie dogadywalosmy ostatnio zrobil sie w stosunku do mnie jakis taki nie mily i nie wiem o co mu chodzi i wogole normalnie z nim pogadac nie idzie juz mam poprostu wszystkiego dosyc

No nie ma sie co dziwic bo i hormony i brak wsparcia. Teraz powinnien skakac nad toba eh.. moze mu trzeba wytlumaczyc ze sie brzydko zachowuje ze powinien kochac dbac i wspierac. W koncu dzieci im rodzimy i jak ja to mowie produkujemy w swoim ciele 9miesiecy!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

moze sie stresuje tez i w taki sposob to okazuje, no ale nie on jest teraz najwazniejszy wiec powinien sie ogarnac i przede wszystkim wspierac a nie cudowac, ja swojemu tez zakazalam pic chociaz piwko, z kolegami powiedzialam, ze sie napije jak bede w szpitalu bo nie zycze sobie sytuacji w ktorej jestem sama w domu bo polazl do kolegow, zaczyna sie akcja porodowa a jego nie ma a nawet jakby byl to jest bezuzyteczny i co taki zmelanzowany chce dziecko na swiecie witac? ja tyle miesiecy sie trzymam korona mu z glowy nie spadnie jak sie dostosuje, na szczescie przytakuje nie dyskutuje

My tez dziś na rodzinach byliśmy mojego taty ale mąż sam powiedział że nie pije :)
mam cały czas skurcze jak to męczy :( już to trwa od 3 tyg chyba padnę

Hello. U mnie po malu do przodu. :-)
W poniedziałek do domu jak wszystko będzie dobrze
U mnie lepiej ale jeszcze w domu pewnie chwilę będę potrzebować aby dojść do siebie. Ciekawe jak to będzie już w domciu :-)
Trzymam kciuki za szybkie porody i cierpliwość bo końcówka jest na prawdę nerwowa nie dość że wszystko meczy to jeszcze oczekiwanie na poród niecierpliwi

reklama
Do góry