reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Papercut chyba dzisiejsza noc taka żałoba bo ja o 5 dostałam takiej wściekliźny. Zgaga nie mam ale za to puchnie i prawa strona ciała, po nocy nie schodzi. I weź powiedz dlaczego tylko prawa.

Poza tym spać mogę już tylko na siedząco i tak też robie. Szlag trafia. W nocy myślałam, że wezmę i się zastrzele. Także nie jesteś sama. Łącze się w bólu i wkurwie. Dodam, że sen przyszedł kolo drugiej. Chęci są duże do spania , łeb się kiwa ale jak usne to zaraz coś. Wszystko mnie boli [emoji34]serio juz jestem wkurzona normalnie. Mój mąż dzisiaj skończył urlop , na 15 sobie ustalił , że będzie chodził bo takie moje pory życia. Jak on wyjdzie to ja się pokręce i pośpie bo w dzień mi jakoś łatwiej. Znowu się pokręce i wróci wiec chyba taka zmiana jest odpowiednia. Dobrze, że sam ustala na którą idzie.

Poza tym sierpień jest. Rodzic mogę już.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Papercut zostało Ci jeszcze tylko troszkę, dasz radę! Bliżej niż dalej! Mamakulka coś czuję, że Ty będziesz następna [emoji1] ja też nie spalam za dobrze.. Rwa kulszowa i okropny ból podbrzusza. Mąż w tym tygodniu ma popołudniowe zmiany więc od 12:30 do 23 będę sama.. Oby tylko nie zacząć rodzic jak go nie będzie!

[emoji173]

Papercut mam to samo....zgage mam od 6 miesiąca ciąży itd tamtej pory bez rennie żyć nie mogę.. W nocy potrafię dwie tabletki bo nie dam rady... Jeszcze troszkę...

U mnie noc ciężka..pierwszy raz tak się kręciłam bo jak skurcze nie regularne to ciągle nie umiałam sie wygodnie położyć. Siku co 5 minut brrr. Młody aktywny rozpychac się zaczął.... Może odpycha się w dół he. Czuję że to już tuż tuż...

mamakulka mam to samo ze zmeczenia w koncu zasne to za chwilke sie budze zwariowac mozna, jesli chodzi o to dziwne puchniecie pewnie ci ignas cos uciska z prawej strony i taka reakcja organizmu

basia ja za to co chwile po lyka mleka ide to jedyne co pomaga na moment ale juz patrzec na zimne mleko nie moge

zaczarujmy czas niech juz bedzie wrzesien i juz wszystko za nami bedzie, a my glupie do sierpnia odliczalysmy :D

Hej kochane w pierwszt sierpniowy poranek :-) u mnie w nocy tez ciezko bo budze sie co godzine zlana potem a w dzien nic sie nie pocę
Co do macierzynskiego dalyscie mi teraz do myslenia nawet o takiej opcji nie pomyslalam musze pogadac z kims kto sie na tym zna co by mi doradzil:-)
Co do zgagi to ja sie tez juz jakis czas mecze i mi pomagaja migdaly:-) sa jak zbawienie

Widzę że dla wszystkich ta noc była męcząca :p chyba z 5 razy na siku wstawałam gdzie u mnie norma to 1 raz. Zasnęłam dopiero ok 2 bo rozbudzona byłam nie wiadomo czemu. Ale w nocy najgorszy był ból kości łonowej...jakby mnie ktoś ostro w krocze skopał :( ma tak któraś z was? Od jakiegoś czasu to odczuwam przy zmianie pozycji snu w nocy lub po długim siedzeniu...a dziś ból był wyjątkowo mocny.

Nareszcie sierpień! Już chcę mieć to za sobą, najlepiej do połowy sierpnia :D

U mnie noc tez do bani. Prawie nie spalam bo mam skurcze ktore trwaja do teraz sa dosc regularne a ja durna wybralam sie do miasta na ostatnie zakupy i chodze jak kaczka modlac sie zeby mi wody czasem nie odeszly... cos czuje ze nie doczekam 5 sierpnia...

Wszystkie juz cierpimy, mnie kostki bolą jak chodzę taki dziwny bol. Jakby nerwobóle. I znowu rano w łożku poleciało mi cos cholera wie co, nie śmierdzi nie ma koloru, i całe spodenki mokre;-/ teraz znowu ok, włożyłam juz podpaski większa zamiar wkładki i sucho;-/ nie wiem czy mam panikować ze to wody sie sączą czy co;-/ wczoraj moja doktor mowila ze to czop ale dzisiaj to było bezwonne bezbarwne...

Hej dziewczyny u mnie tez ciezka noc. Prze kilka godzin mialam skurcze pozniej minely. W koncu cos sie ruszylo. Ogolnie to mnie przestraszyly ze sie juz zaczyna ale nie byly az tak mocne wiec nie panikowałam. Dzis chyba reszte przygotuje bo zdałam sobie sprawe ze nie znamy dnia ani godziny! Wiec zyczmy sobie aby jednak bylo to w pierwszej polowie sierpnia i zeby sie tak juz nie meczyc w swoich ciałach :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oj dziewczyny ale wam współczuję. ja spałam jak dziecko. ale ja musze jeszcze 3 tyg czekać na termin więc pewnie wszystkie uroki końcówki przede mną. wy już wszystkie urodzicie a ja zostanę na koniec ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry