reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U mnie burzowo nie tylko za oknem... Sprzeczka z mężulkiem musiała wybuchnąć. Sama ze sobą ledwo daje rade... A go ostatnio totalnie wkurzam :-/

karolanka bardziej biore pod wzgledem rozkrecania laktacji niz nawalu, naczytalam sie, ze przy cc gorzej to idzie poza tym nie wiem czemu mam przeczucie, ze bedzie problem z pokarmem albo co gorsza, ze kolczykami w sutkach przerwalam wszystkie albo wiekszosc kanalow mlekowych czy jak to sie zwie i w ogole nie bede mogla karmic mimo, ze bardzo chce wiec ten laktator biore jako plan b dla wlasnego spokoju psychicznego

co do rozwieranie nie strasz nawet :D moze to po prostu macica sobie tak cwiczy ;p

kamcia ja wczoraj ryczalam czytajac te ich opowiesci porodowe, to nie na moje hormonowe nerwy takie to kochane jest jak sie dziecko w koncu dostaje do polozenia na siebie ♡

ja sie uparlam zeby pierscionka nie zdejmowac, jak bardzo cisnie zdejmuje na chwile i czekam az palce odpuchna, pomaga trzymanie reki w gorze i zimna woda ;p

dziewczyny jak sie robi takiego gluta z siemienia lnianego? wczoraj zalalam wrzatkiem w szklance lyzke i jakos nie wyszlo :D czy ja to powinnam zmielic najpierw?
Kolczyki w sutkach???? Wow to ty taka kobieta z pazurem jesteś[emoji39]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do obrączki to ja swojej już dawno nie noszę i już nie mogę się doczekać kiedy znów założę i ogólnie kiedy wrócę do "żywych". Ja przy wzroście 150 cm też nie wyglądam jakoś poważnie mój mąż ma ponad 180 :p
Dłonie znów zdretwiałe i bolą bardziej. Do tego nogi jak z ołowiu u energii brak. O 5 mnie ból głowy obudził eh :-/
Dziś wizyta u mamy od rana to pogaduchy są :p
A co do lekarzy to ja chodzę prywatnie, nigdy nie musiałam cześć na wizytę dłużej niż kilka minut. Teraz już co dwa tygodnie i ciągle badania... Nigdy tak przebadana nie byłam jak teraz :p
Ale ty niziutka mój 8 latek na równo 150 cm [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sobie mowie pada deszczyk to przyjemnie na dworzu ide wiec do biedronki do ktorej mam 2minuty wzielam parasol.

Kupilam lody:p
Wychodze znowu cieplo i duszno po deszczu zero chmur ..
Na dodatek od razu nogi zaczely bolec :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia masakra, tutaj to samo ciągle duszno. Jak wczoraj lało wyszłam specjalnie a tu 2 minuty i znów ta okropna duchota

[emoji173]

Na dodatek co chwile dostale zdjecia z nad morza gdzie jest moja prawie cala rodzinka.

Byli na plazy a teraz siedza soboe wszyscy na tarasie i piją piweczko!

lobuzy :D ja wiekszosc dnia na kanapie lezalam bylam niezdolna do czegokolwiek, na chwile ozylam starlam kurze itp w sypialni zrobilam porzadek w organizerze na lozeczku i juz znowu mnie niemoc dopadla, chyba sie zbiera na burze niech popada w koncu bo tak sie zyc nie da, nastepne dziecko o ile w ogole to robie na wiosne nie na jesien, zdecydowane nie dla koncowki ciazy w lato :D

reklama
Hehe papercut ja to samo mowie ze nie na lato nastwpna ciaza ale to sie czlowiek stara i wyjdzie i tak samo. Ale wstepnie ustalilam ze za dwa lata po wakacjach jak juz bd sie starala o druga dzidzie[emoji14]

Do góry