reklama
marlenkus
Fanka BB :)
W dzień jak zwykle funkcjonowałam normalnie...
Na wieczór mocno napiął mi się brzuch i trzymał...ciężko było cokolwiek zrobić- toaleta wyczyn... Lezenie nie pomogło, więc udałam się na IP.
Ktg pokazało skurcze, badanie rozwarcie- tak więc zostałam w szpitalu:/
Na wieczór mocno napiął mi się brzuch i trzymał...ciężko było cokolwiek zrobić- toaleta wyczyn... Lezenie nie pomogło, więc udałam się na IP.
Ktg pokazało skurcze, badanie rozwarcie- tak więc zostałam w szpitalu:/
Monya81
Marlenkus...nie widzę jaki masz suwaczek bo na tel siedzę.
Fiufiu...zdrówka!
Ewaelinka...podziwiam Twoje opanowanie. Cały czas coś wokół Ciebie robią, coś dają, coś aplikują, jakieś decyzję podejmują, ale jakby poza Tobą. Mnie by , że tak powiem nosiło strasznie , bo ja wszystko muszę wiedzieć, żeby chociaż prze chwilę wydawało mi się, że mam nad tym kontrolę. Nawet punkt dotyczący jasnej komunikacji zawrotnej ze strony pracownikow szpitala był główny jaki opisałam w planie porodu przekazując położnej
Nie mniej jednak trzymam kciuki za pomyślne wiatry, w którąkolwiek stronę chcesz.
Fiufiu...zdrówka!
Ewaelinka...podziwiam Twoje opanowanie. Cały czas coś wokół Ciebie robią, coś dają, coś aplikują, jakieś decyzję podejmują, ale jakby poza Tobą. Mnie by , że tak powiem nosiło strasznie , bo ja wszystko muszę wiedzieć, żeby chociaż prze chwilę wydawało mi się, że mam nad tym kontrolę. Nawet punkt dotyczący jasnej komunikacji zawrotnej ze strony pracownikow szpitala był główny jaki opisałam w planie porodu przekazując położnej
Nie mniej jednak trzymam kciuki za pomyślne wiatry, w którąkolwiek stronę chcesz.
Ostatnia edycja:
anna20061
Która nie spi?
Mnie obudzil synek zgaga i bol brzucha grryyy. Nieciekawa noc. No i myślami przy Ewci. Niechce pisać o tej porze na wathappie co by w razie wu nie budzic.
Marlenkus tez sie za porod zabralas?
To chyba ta pelnia?!
A moj Tomciowy urwis jak wychodzil tak chyba teraz w zadku ma porod.
Moj krolik wczoraj zdziczal i chyba go cos bolalo bo po wzieciu na rece zrobil harakiri.
Mnie obudzil synek zgaga i bol brzucha grryyy. Nieciekawa noc. No i myślami przy Ewci. Niechce pisać o tej porze na wathappie co by w razie wu nie budzic.
Marlenkus tez sie za porod zabralas?
To chyba ta pelnia?!
A moj Tomciowy urwis jak wychodzil tak chyba teraz w zadku ma porod.
Moj krolik wczoraj zdziczal i chyba go cos bolalo bo po wzieciu na rece zrobil harakiri.
Załączniki
magda37
Witam się jeszcze przedśniadaniowo, a ja dziś zamiast spać, zrobiło się chłodno to już od 4 na nogach. Wczoraj teściowa poinformowała mnie, że jej druga synowa już gotowa do porodu szyjka skrócona i rozwarcie ( a terminy miałyśmy bardzo podobne) i na dziś ma skierowanie do szpitala więc ja jako ta druga mniej kochana synowa postanowiłam całą noc tak się starać żeby chyba pierwsza urodzićI co zasnęłam to śniło mi się, że mi wody odeszły, albo że mam skurcze i oczywiście siłą sugestii jak się obudziłam to miałam skurcze, że myślałam że nie wstanę z łóżka, ale po wstaniu do toalety okazało się, że to tylko pęcherz małą sobie chyba jaja robi i uciska strasznie. Chyba nie zostanę synowa roku..
Fiuufiuu zdrówka życzę, bo obojętnie jaki poród to kaszel nie sprzyja.
Ewaelinka na cierpisz się bidulko, jak nocka minęła? A to ctg co chwila to dodatkowo umęczą. Ale co robić? Wszystko dla księzniczki:-)
Marlenkus w szpitalu wycisza skurcze to i rozwarcie nie będzie postępować.
Anna to te maluchy nasze robią sobie żarty, najpierw straszą, że już, a potem im za dobrze w tych naszych brzuchach i wcale się nie pchają. Tak samo ma Natkusia.
Monya marlenkus ma 36 tydzien i 3 dni.
Madison to już jutro wielki dzień.
Trzymam kciuki za szpitalne dziewczyny, za wizytujące i za te co w domkach.
Miłego dnia.
Fiuufiuu zdrówka życzę, bo obojętnie jaki poród to kaszel nie sprzyja.
Ewaelinka na cierpisz się bidulko, jak nocka minęła? A to ctg co chwila to dodatkowo umęczą. Ale co robić? Wszystko dla księzniczki:-)
Marlenkus w szpitalu wycisza skurcze to i rozwarcie nie będzie postępować.
Anna to te maluchy nasze robią sobie żarty, najpierw straszą, że już, a potem im za dobrze w tych naszych brzuchach i wcale się nie pchają. Tak samo ma Natkusia.
Monya marlenkus ma 36 tydzien i 3 dni.
Madison to już jutro wielki dzień.
Trzymam kciuki za szpitalne dziewczyny, za wizytujące i za te co w domkach.
Miłego dnia.
Ostatnia edycja:
Ewaelinka84
Witajcie ja noc mialam taka oooo chwilke snu skurcze i maszyna ,,,,,przyszla siostrunia i spytala jak sie czuje to jej powiedzialam ze skurcze sa takie same to mnie opieprzyla czemu tego nie zglaszam a ja bo mialam zglaszac jak sie nasila a ja je czuje tak samo -zawialam jej pod prysznic bo kobita nie rozumie ze lezac mozna sie spocic i znowu droga korytarzem na ctg ......
Ja oczywiscie o wszystko pytam i sie dowiaduje i otrzymuje swoje odpowiedzi ,ale to dosc duzy szpital i duzo lekarzy ktorzy wbrew pozorom maja rozne opinie co mnie drazni ,ale zaraz bedzie ordynator i pani oberarztin takze powalcze o konkretne z ich strony decyzje --bo od wczoraj moja torba spakowana w razie wycieczki do kliniki w Hamm
Marlenkus trzymam kciuki za Ciebie &&&&&& i czekam na informacje
Jej nie umiem sie zmusic byc isc na to ctg :-/ strachaaaaa mam
Ja oczywiscie o wszystko pytam i sie dowiaduje i otrzymuje swoje odpowiedzi ,ale to dosc duzy szpital i duzo lekarzy ktorzy wbrew pozorom maja rozne opinie co mnie drazni ,ale zaraz bedzie ordynator i pani oberarztin takze powalcze o konkretne z ich strony decyzje --bo od wczoraj moja torba spakowana w razie wycieczki do kliniki w Hamm
Marlenkus trzymam kciuki za Ciebie &&&&&& i czekam na informacje
Jej nie umiem sie zmusic byc isc na to ctg :-/ strachaaaaa mam
Ma_Dunia
Witam bladym świtem.
Doczytałam, choć łatwo nie było... Strasznie dużo piszecie...
Dziewczyny w szpitalach - jeszcze trochę i będzie dobrze, ważne, że jesteście pod fachową opieką.
Ja ostatnio staram się zwolnić tempo, głównie to M zawozi i przywozi Juliana z przedszkola, ja poleguję na kanapie. Chciałabym dociągnąć do końca lipca, ale jak to będzie zobaczymy w poniedziałek, kolejna wizyta, i we wtorek, wizyta u lekarza w szpitalu.
Idę zjeść jogurt, bo strasznie mnie ssie.
Miłego dnia.
Doczytałam, choć łatwo nie było... Strasznie dużo piszecie...
Dziewczyny w szpitalach - jeszcze trochę i będzie dobrze, ważne, że jesteście pod fachową opieką.
Ja ostatnio staram się zwolnić tempo, głównie to M zawozi i przywozi Juliana z przedszkola, ja poleguję na kanapie. Chciałabym dociągnąć do końca lipca, ale jak to będzie zobaczymy w poniedziałek, kolejna wizyta, i we wtorek, wizyta u lekarza w szpitalu.
Idę zjeść jogurt, bo strasznie mnie ssie.
Miłego dnia.
karaiwina
Hej!
Marlenkus bedzie dobrze. To już ostatnia prosta i finisz.
Ewaelinka współczuje takich zmiennych informacji od lekarzy. Nie ma nic gorszego. Nie wiadomo wtedy co i jak jak każdy ma swoją teorie. Bedzie dobrze. Ty masz termin z OM na 22.08 prawda?
A ja jeszcze leże. Nie długo muszę wstać, bo dzis wkracza już firma montować kominek i muszę sie doprowadzić do stanu uzywalnosci zanim wjadą. Poza tym trzeba po wyniki jechac, bo wczoraj tez nalezalam do grona dziewczyn co siuśki z rańca trzymały zeby moc zawieść na badania. Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia.
Marlenkus bedzie dobrze. To już ostatnia prosta i finisz.
Ewaelinka współczuje takich zmiennych informacji od lekarzy. Nie ma nic gorszego. Nie wiadomo wtedy co i jak jak każdy ma swoją teorie. Bedzie dobrze. Ty masz termin z OM na 22.08 prawda?
A ja jeszcze leże. Nie długo muszę wstać, bo dzis wkracza już firma montować kominek i muszę sie doprowadzić do stanu uzywalnosci zanim wjadą. Poza tym trzeba po wyniki jechac, bo wczoraj tez nalezalam do grona dziewczyn co siuśki z rańca trzymały zeby moc zawieść na badania. Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia.
marlenkus
Dzięki dziewczyny
Ja juz po rannym ktg. Skurcze nieznaczne, chyba odpuściło! Może nie będą mnie długo trzymać?
W szpitalu oblężenie- brak miejsc na salach. Leże na takiej porodowej z wanna Szkoda, że nie mogę z niej korzystać;/
Co chwilę ktoś zagląda...ale gdzie śniadanie?
Ja juz po rannym ktg. Skurcze nieznaczne, chyba odpuściło! Może nie będą mnie długo trzymać?
W szpitalu oblężenie- brak miejsc na salach. Leże na takiej porodowej z wanna Szkoda, że nie mogę z niej korzystać;/
Co chwilę ktoś zagląda...ale gdzie śniadanie?
Załączniki
reklama
agula82
Marlenkus ekstra wanna , moglabybyc z hydromasazem ;-) Pelnia , pelnia :-)
Madison to dzis wielki dzień? :-):-)Wszystkie dzieci w domu :-)
Angela pogoncie tego mechanika albo zabierajcie auto. Ja tak sie nakulalam z oplem , 3 miesiace mi auta naprawic niemogli chyba wszystkich mechanikow w okolicy zwiedzilam, koopa kasy w grata poszla .
Ja sobie wlasnie czekam do laboratorium . Potem na ktg a potem na wizyte. Ale glodna jestem ... A tu zapachy kawki i paczusie aaaa... to jest znecanie sie nad biednymi brzuchatkami.
Zakrecona jestem strasznie dzis najpierw nie moglam sie zdecydowac czy autem czy wkd jechac . Jak juz sie zdexydowalam to sie na 3 z kolei spoznilam a jeszcze wystroilam sie w sukienke . Wyxhodzac przypomnialam sobie ze ktg i bede musiala z tylkiem na wierzchu lezec wiec szybko z powrotem i male przebieranko.
Madison to dzis wielki dzień? :-):-)Wszystkie dzieci w domu :-)
Angela pogoncie tego mechanika albo zabierajcie auto. Ja tak sie nakulalam z oplem , 3 miesiace mi auta naprawic niemogli chyba wszystkich mechanikow w okolicy zwiedzilam, koopa kasy w grata poszla .
Ja sobie wlasnie czekam do laboratorium . Potem na ktg a potem na wizyte. Ale glodna jestem ... A tu zapachy kawki i paczusie aaaa... to jest znecanie sie nad biednymi brzuchatkami.
Zakrecona jestem strasznie dzis najpierw nie moglam sie zdecydowac czy autem czy wkd jechac . Jak juz sie zdexydowalam to sie na 3 z kolei spoznilam a jeszcze wystroilam sie w sukienke . Wyxhodzac przypomnialam sobie ze ktg i bede musiala z tylkiem na wierzchu lezec wiec szybko z powrotem i male przebieranko.
Ostatnia edycja: