reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Kaspian myślę, że trzeba się dokładnie wszystkiego jak najszybciej dowiedzieć od lekarze, żeby spać spokojnie, bo nerwy mogą zdziałać pewnie dużo więcej złego, niż ta choroba w III trym. A czy jest możliwość sprawdzenia czy tej choroby nie przechodziłaś przed ciąża, skoro żadnych oznak nie miałaś?

Ewaelinka, żebyś się na meczu za bardzo nie emocjonowała :-)

Chyba cieszę się, że nie mam kibiców w domu.:-D

Magda 37, na pewno przeszłam ją w ciągu ostatniego miesiąca (od 6.05 do 08.06), czyli razem z moim Synkiem (robiłam dwukrotnie badania: najpierw oba wyniki ujemne, dzisiejsze: IgG dodatni, IgM ujemny).
Wiem tylko spokój - do jutra muszę wytrzymać.

Madison, trzymam zatem kciuki za właściwe wyniki!!!

Czytam Was - i cieszę się, że jestem sama, żadnego meczu, żadnych bajek :-D

Nie no widzac taki wynik i taka gre az milo sie oglada na ctg sa skurcze ale jak zwykle malutkie i co ok 20 minut :-/ raczej mecz nie wplywa na mnie ;-)
Faisca mi wypada byc za niemcami -nie mam wyjscia ;-)
Madison -a mi sie wydaje ze wyniki beda dobre i takich wiadomosci sie spodziewam od Ciebie :-) a czeresnie no coz ,,,,,za rok beda slodsze ;-)
Monia :-*za wiesci od Domi

hejka

nie nadazam za wami ;-)

U mnie szal zakupow , co chwile cos kupuje dla malego i dla siebie :tak:

Juz jak za duzo chodzenia to plecki bola :eek:

Dzieki za wiesci od domi :tak:

Moja wizyta dzisiejsza odwolana :-(

caltha widzisz to ja ci zazdroszcze. ja ani pary skarpetek dla malego nie dostalam...kompletnie nic.... w tej kwestii to ja nie mam na kogo liczyc....sami wszystko kupujemy.....
no ale na wyprzedazy tez nie szalalam bo ja mam juz za duzo rzeczy dla malego i wątpie aby to znosil.... wzielam tylko 2x3pack skarpetek i 2 czapeczki;-)
chcialam kupic karuzele ale stwierdzilam ze te same nawet po obnizce w smyku sa drozsze nic na all..wiec pewnie na all kupie....

a tak bedac przy temacie karuzelek jakie polecacie?? jakie macie dziewczynki ??

reklama
Matko dziewczyny tyle siedziała i odpisywałam do Was i wcięło mi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie wyrzucę ten komputer przez balkon.
Dziś już nie odpiszę każdej ale tylko tak ogólnie.
Panikować ja też zaczynam ale to chyba normalne. I jak widać każda z nas zaczyna panikować.:-D
Dziewczynom na urlopach życzę kolejnych udanych dni.
Dumnym mamusiom gratuluję sukcesów dzieciaczków.
Pasy zapinam zawsze bo uważam, że lepiej mieć zapięte ale z tego co wiem to przy widocznej ciąży nie trzeba zaświadczeń.
No i na tyle mi pamięć pozwoliła:-D
U nas dzień udany mała ma ostatnio cały czas dobry chumor więc i ja mam lżej.
Lecę się położyć
Do jutra dziewczyny

Do góry