reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kahaka- mój siostrzeniec ma 4 lata i waży 14kg. Mój Kac waży 15kg.... każde dziecko inne i inną ma urodę.

Ja jestem jeszcze w pracy. Jadłam dziś 6 pierogów z truskawkami, ogromną ilość arbuza i pierogi ruskie...cóż za różnorodna dieta :-p
Miałam bardzo aktywny dzień i dużo Pań. Moje klientki śmiały się,bo na dole klientka zaczęła sama uwalniać się z urządzenia a ja słysząc to krzyczę "Już bieeeeegnę!!!" i pobiegłam :-p

Amelia-uffff....jak dobrze,że wszystko ok.

Angie- ja przecież jestem na l4 :-p Tylko mnie do ZUSu nie podpierniczcie ;)

reklama
Atana -to my imprezujemy dzisiaj razem !!!!mamy tak samo termin :-)
Amelia tak bardzo sie ciesze ze jest ok !!!!!!
Nie mam teraz checi ani weny odpisywac -wypisalam prawie wszystkie ankiety i juz rekami ruszac nie umiem :-/ przejzalam tylko na szybko nowosci forumowe i dokladniej zajme sie tym jutro przy kawce :-)
Caluski moje beczulki ;-)

Ktoś tu kiedyś wspominał o masażu krocza. Krótki filmik gdyby któraś z Was była zainteresowana Masaż krocza przed porodem | TV w mamazone.pl :-)

Ja dzisiaj przejrzałam kilka filmików z darmowej, internetowej szkoły rodzenia. Są dość krótkie, wielu info pewnie brakuje, ale w jakiś sposób wszystko jest zobrazowane. Próbowałam opowieściami o niektórych sprawach tam poruszonych zainteresować K., ale chyba mało go to interesuje. A na wspomnienie o jednym ćwiczeniu przy porodzie gdzie kobieta uwiesza się na szyi partnera skwitował jedynie "taką ciężką kobietę trzymać..?"...więc może lepiej, że na żadną szkołę rodzenia nie chodzimy. Mam nadzieję, że filmiki mi wystarczą i sama się odpowiednio wyedukuję, a potem poczuję zew natury i sobie sama poradzę :)

A ta "szkoła rodzenia" to tutaj: RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA :) Trzeba się jedynie zarejestrować, żeby całe filmiki oglądać.

A teraz...też zjem arbuza :)

Witam sie :-*
Ja dzis wyjatkowo dobrze spalam ,bez zadnych snow ,,,,,w nocy nawet nie wstawalam -takze noc zaliczam do udanych :-)
Moj ma nocki i za godzinke powinien przyjechac ,takze teoretycznie pol dnia znowu sama bo on bedzie odsypial a maly w szkole :-/
Aaa wreszcie posialismy trawe :-D -teraz tylko czekac jak zacznie ladnie wyrastac hihihihih -wreszcie
Musze ponadrabiac co tu sie dzialo bo nie wiem co mam tu mazac dalej :-*

Cześć.

Amelia cieszę się, ze u Was wszystko w porządku.

Noc taka sobie... Ale zawsze może być gorzej więc nie narzekam.

Synek w brzuchu fika, idę zjeść banana.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja, cala noc nie spalam :( nie wiem czy to po tych sterydach czy co, jestem tak zmeczona ze szok a zasnac nie moge

Do góry