reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

I ja witam się dziś rano.
Nadrabiałam Was dziewczynki dwa dni:tak: ale wybaczcie, że nie odpisałam każdej z osobna, po prostu za dużo tego jak dla mnie:zawstydzona/y:. Dzisiaj czeka mnie kolejny dzień sprzątania i robienia takich drobnych wykończeń. Po ostatnich kilku dniach padam dosłownie jak dziecko. Głowa do poduszki i więcej nie pamiętam:-D Niestety zostanie mi jeszcze montaż szafy i układanie rzeczy w szafie ale to dopiero we wtorek.
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny - przede wszystkim spokojnego:tak:;-)

reklama
Witam :-)Ja dziś jadę z małą na szczepienie -już jestem osra** ze strachu,chyba bardziej niż moje dziecko :szok:
Obiecałam jej potem McDonalds więc mała happy-ale ja....masakra
Ja na dziś mam jeszcze barszczyk ukraiński -wczoraj wciągnęłam chyba z 5 talerzy -normalnie tak mi smakował ,że szok.Mogłoby zrobić się już ciepełko.Synek w poniedziałek jedzie na wycieczkę,mam nadzieję ,że nie będzie padało :tak:Miłego Dnia :-)

Ewaelinka ;-)gdybym miała takie dolegliwości cały czas, to pewnie bym o nich nie pisała. Ciążę przechodzę lajtowo, a wczorajsze samopoczucie bardzo mnie zaskoczyło. Maluch może i śpi, ale dziwnie tak...Od tygodni szalał, a od wczoraj totalna cisza... do przyjemności to nie należy ;-/ Po pracy jadę do mamy na pocieszenie:happy2:

cos mi mozlolnie dzisiaj idzie czytanie was.Tzn wiem gdzie co psize ale niewiem ktora pisze haha.
Wlasnie przechodzilam kolo lustra i stwierdzilam ze mnie okropnie dzisiaj wysadzilo(wrzucam na galerie).Wygladam jakbym wczoraj miala na porodowke jechac.
Muzyka gra ja powolusiu sprzatam.OBjad zaplanowany dzis makaron z brokulami i anchois czy jak to sie u PL nazywa tutali aczugi :):) :)
Tomcio dzisiaj kreci glowka nie nie nie ale niewiem co nie i co zle robie ze na wszystko nie ;)

Ostatnia edycja:
Atana takie sny to tylko wroza dobrze ,czyli ze bedzie odwrotnie -wszystko dobrze !!!
Magda -powodzenia na szczepieniu -bedzie dobrze !!&&&
Ania zaraz wpadam na galerie:-)

magda17011 moja Maja też w poniedziałek na wycieczkę jedzie z klasą :)

Anna mnie to wysadziło porządnie już dawno.... skóra napięta na brzusiu maksymalnie... nie chcę nowych rozstępów - wystarczą mi juz te stare :)

Dzień dobry Wszystkim ;-)

Ja od rana na internecie szukam cukierni, która robi dobre torty urodzinowe ;-) Mój Dominiś 26 maja kończy 2 latka :szok: Nie do wiary- jak to zleciało :tak:
Koło nas znalazłam cukiernie, która robi podobno dobre torty i ku mojemu zaskoczeniu bardzo tanie bo 37 zł za kilogram. My potrzebujemy tak ok. 1,5 kg.
Mamy 2 w 1 :-) Dzień Matki i urodziny hehe. Ale powiem Wam szczerze, że to najlepszy prezent jaki może sobie każda Mamuśka wymarzyć :laugh2:

Cwikla - 6 czerwca :-) Niecały miesiąc został.

Ewaelinka - oby :-)

Ja dalej u babci urzeduje, bo bez kibelka w domu to nie ma szans :) no ale są plusy tego, nie oglądam tego bajzlu dłużej niż muszę a dwa babcia dobrze gotuje :-) Dzisiaj tez barszczyk tylko taki zwykły nie ukraiński i nie z boćwinką bo ja od małego nie lubię takich "paprochów" :-)

Witam się z rana :-) U nas dziś Pan do remontu przychodzi na wykończenie. Mówi, ze do jutra skończy - jest światełko w tunelu!!!
I cieszę się, bo M. wziął wolne, żeby pomóc Panu, więc dzień zaczęliśmy od śniadania w łóżku (oczywiście z naszym "szkarłatnym" dzieckiem i kotem).
Miłego dnia!
W Krakowie paskudnie!!!

reklama
Witam sie i ja :)

Sierpniowa - ja mam podobnie. Do tej pory czułam ruchy dziecka coraz wyraźniej i coraz mocniejsze. Natomiast od jakiś 2 tygodni porobiło mi sie tak, ze czuje przez 2 dni wyraźne, a pózniej 1-2 dni spokoju, tylko bulgotanie. No i tak na zmianę. Byłam w międzyczasie na usg no i na ekranie dziecko ostro fikalo, a ja nic nie czułam. Doszłam wiec do wniosku ze to ze mną jest cis nie tak, a nie z dzidzia ;)

Do góry