reklama
Witam się niedzielnie! U mnie słoneczko rozgosciło się na dobre, czuć wiosnę:-)
Codziennie korzystam z pogody i spaceruję. Z mężem i piechem odkrywam nowe rejony!
Dzień dobry
u Nas też dziś cudne słonko, wiosna pełną parą, krokusy wybuchły pełnią kolorów i nawet w centrum miasta zrobiło się kolorowo nareszcie!
Jutro wizyta juz nie mogę się doczekać.
Dziewczyny czy Wy również macie zwiększony apetyt szczególnie wieczorami?
Ja wieczorami mam napad głodu i zawsze konczy się niespotykanymi połączeniami np sałatka pomidorowa a póżniej płatki z mlekiem heh. A Wy co najchetniej podjadacie?
Miłej niedzieli!
Ostatnia edycja:
Misiura - ja nawet nie wiedziałam, że jest festiwal pizzy :-) cóż, zrobię sobie w przyszłym tygodniu prywatny.
Co do smaków to nie mam jakiś dziwnych zachcianek, bardziej mnie ciągnie na konkret, coś kwaśnego, jakieś mięcho, raz na jakiś czas chodzę na kebab do Bonarki, mają rewelacyjny wołowo-barani, z ostrym sosem to już całkiem rewelacja :-) od słodyczy mnie nie odrzuca, zjem jak są, ale jak nie ma to nie ma dramatu :-)
Cycki mnie coś swędzą, mam nadzieję, że już nie rosną, bo nie ogarnę tego całego dobrobytu nie wspominając już o tym, że mi się może rozmiarówka skończyć
Co do smaków to nie mam jakiś dziwnych zachcianek, bardziej mnie ciągnie na konkret, coś kwaśnego, jakieś mięcho, raz na jakiś czas chodzę na kebab do Bonarki, mają rewelacyjny wołowo-barani, z ostrym sosem to już całkiem rewelacja :-) od słodyczy mnie nie odrzuca, zjem jak są, ale jak nie ma to nie ma dramatu :-)
Cycki mnie coś swędzą, mam nadzieję, że już nie rosną, bo nie ogarnę tego całego dobrobytu nie wspominając już o tym, że mi się może rozmiarówka skończyć
Misiura - ja nawet nie wiedziałam, że jest festiwal pizzy :-) cóż, zrobię sobie w przyszłym tygodniu prywatny.
Misiura: hehehe no a ja zawsze sportowy rozmiar miałam 75b wiec teraz codziennie zachwycam się moim powiekszonym biustem i brzusiem.I niedowierzam ze to mój własny a Błysk w oku Męża bezcenny
CAROLINE to miłego dnia :-)
MONIA to zdrówka dla małej !!
ATANA aa u nas wiosennie :-):-) aż serce się cieszy!!
MISIURA ja ostatnio byłam i wchłonęłam 11 kawałków mój rekord!
MADZIAK ja mam różne smaki a najczęściej mam na coś smaka tylko nie wiem na co
MONIA to zdrówka dla małej !!
ATANA aa u nas wiosennie :-):-) aż serce się cieszy!!
MADZIAK ja mam różne smaki a najczęściej mam na coś smaka tylko nie wiem na co
karaiwina
Fanka BB :)
Atana, ze tak niedyskretnoe spytał to jaki rozmiar masz teraz? Ja mam G, a piersi wciąż rosną... I bardzo się boje, ze nie znajdę ciążowego biustonosza na siebie, a już powoli pora zmieniać biustonosz, a ja nawet nie wiem gdzie szukać.
Dziewczyny, u mnie na starcie 70F, ale jakoś jeszcze upycham ten "swój dobrobyt" :-) ledwo ledwo
W przyszłym tygodniu wybieram się na zakupy w tym temacie.
Nie bójcie się - są takie rozmiary, że hoho. Kiedyś nawet nie sadziłam, że można mieć taki biuścik...Osobiście polecam firmę Freya, ceny są spore, ale myślę, że warto zainwestować, niestety u mnie grawitacja zaczyna już robić swoje. Jak już ustalisz rozmiar w sklepie to zawsze można coś taniej na internecie zakupić, ja tak praktykuję.
Natkusia, chyba nie pobiję Twojego rekordu, ale zamierzam ostro walczyć
W przyszłym tygodniu wybieram się na zakupy w tym temacie.
Nie bójcie się - są takie rozmiary, że hoho. Kiedyś nawet nie sadziłam, że można mieć taki biuścik...Osobiście polecam firmę Freya, ceny są spore, ale myślę, że warto zainwestować, niestety u mnie grawitacja zaczyna już robić swoje. Jak już ustalisz rozmiar w sklepie to zawsze można coś taniej na internecie zakupić, ja tak praktykuję.
Natkusia, chyba nie pobiję Twojego rekordu, ale zamierzam ostro walczyć
magda17011
muszę Wam powiedzieć ,że dziś z czystej ciekawości ścisnęłam sobie pierś i normalnie jeszcze tydzień temu nic a dziś leci juz coś z cycorów -to chyba dobry znak co?? mimo iż nie odczuwam wyraźnych ruchów-jakoś mnie to pocieszyło :-)
Monya81
Natkusia....
Biję pokłony
Ja tez wieczorami mam większy apetyt i praktycznie co godzina burczy mi w brzuchu choć wczesniej umieralam z przejedzienia. Za to rano i tak do 13 mogłabym nic nie jeść , oprócz śniadania.
Dzisiaj znowu polezalam w łóżku do 13 stej. Mimo ze wstąlam rano i zrobiłam rodzince naleśniki z truskawkami to potem łóżko wzywali niemiłosiernie. Bolący brzuch miałam wczoraj praktycznie przez cały dzien. Jakby ktoś chciał napomować go bardziej, ale on nie chciał sie rozciągnąć. Każde ubranie mnie uwieralo i uciskalo.
Dziś juz jest lepiej.
Jak wróciłam z urlopu moja pasierbica mów:" O matko ciocia jaka Ty gruba jestes, ty naprawdę jesteś w ciazy i piersi jak Ci urosły"
To fakt. Teraz juz nie ma jak ukryć brzucha. Trochę przeraża mnie obecne tempo rośnięcia
Ostatnia edycja:
reklama
karaiwina - jak coś to doradzę w kwestii staników bo mam na tym punkcie hopla i trochę dobierałam sobie i rodzinie na mnie 85/38GG zrobił się lekko ciasny to postanowiłam zwiększyć troszkę obwód i miseczkę i tak póki co mieszczę się w 90/40G i jest komfortowo, ale coś mi się widzi, że mogę jeszcze jednej miseczki potrzebować Ja zawsze miałam duży biust a teraz to co on wyprawia to już przechodzi ludzkie pojęcie, ja nie chcę trafić do księgi rekordów Guinessa!
Ja najbardziej lubię biustonosze: Freya, Panache, Masquerade, Ewa Michalak, Fauve, Curvy Kate, Fantasie, Bravissimo, Elomi, dla dużych biustów Panache wypuścił teraz jeszcze podmarkę Sculptresse - ale jeszcze nie miałam. Jeżeli ustalisz już jaki rozmiar Ci jest potrzebny (jeżeli nie wiesz jak to pomogę, dam przydatne linki itp) to najlepiej kupować na Allegro lub w sklepach internetowych, przy większym biuście potrzeba solidniejszego stanika, z dobrym podtrzymaniem, szerszymi ramiączkami, raz, że biust wygląda wtedy fajnie a dwa odciąża kręgosłup i zapobiega rozciąganiu więzadeł Coopera :-) w sklepach stacjonarnych ceny dobrych staników wołają o pomstę do nieba, za byle jaką Freykę koło 200, na Allegro lub brytyjskich sklepach wysyłkowych typu Brastop możesz kupić połowę taniej, a jeżeli nie brzydzisz się kupować używanych staników to za ułamek ceny :-)
Ja najbardziej lubię biustonosze: Freya, Panache, Masquerade, Ewa Michalak, Fauve, Curvy Kate, Fantasie, Bravissimo, Elomi, dla dużych biustów Panache wypuścił teraz jeszcze podmarkę Sculptresse - ale jeszcze nie miałam. Jeżeli ustalisz już jaki rozmiar Ci jest potrzebny (jeżeli nie wiesz jak to pomogę, dam przydatne linki itp) to najlepiej kupować na Allegro lub w sklepach internetowych, przy większym biuście potrzeba solidniejszego stanika, z dobrym podtrzymaniem, szerszymi ramiączkami, raz, że biust wygląda wtedy fajnie a dwa odciąża kręgosłup i zapobiega rozciąganiu więzadeł Coopera :-) w sklepach stacjonarnych ceny dobrych staników wołają o pomstę do nieba, za byle jaką Freykę koło 200, na Allegro lub brytyjskich sklepach wysyłkowych typu Brastop możesz kupić połowę taniej, a jeżeli nie brzydzisz się kupować używanych staników to za ułamek ceny :-)