reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dziewczyny a na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja wolałabym iść wtedy, kiedy będzie już widać serduszko :-)

Żanetka widzę po sygnaturce, że masz małego Szkraba wiekowo podobnego do mojego Michała :tak:

Witam. Czy mogę się przyłączyć? W piątek 22.11 zrobiłam test i wyszła b. blada druga kreska /prawie niewidoczna/. W sobotę i niedziele powtórzyłam test i dalej blada, może minimalnie ciemniejsza, ale niewiele. Dzisiaj zrobiłam betę i wynik 34,7. W 18 dc /14.11/ byłam na usg i widać bylo ślad po owulacji, ale lekarz nie chciał spekulować kiedy dokładnie była, czyli dzisiaj pewnie 12/13 dpo. Jak myślicie czy ta beta nie jest za mała? W internecie te normy są takie różne.. W poprzedniej ciąży w tym samym czasie miałam betę ponad 600:(
Jeśli by się udało to termin na 7 sierpnia! Ale bym chciała:)

Pozdrawiam!

witaj Ste :-) moim zdaniem beta jest ok. Ale ważniejszy od wyniku jest przyrost.. zrób kolejną bete w środę i jak wzrośnie o min 66% to wszystko jest ok i ciąża prawidłowo się rozwija :tak: myśl pozytywnie, będzie dobrze a ja mocno zaciskam kciuki.

Ja dzisiaj też byłam na becie ale wynik mam jutro.. i też zamierzam powtórzyć w środę czy jest prawidłowy przyrost :tak:

Natkusia tak mój szkrab ma 15 m-cy. Ale obawy mam jak to będzie z dwójka maluchów. A Ty masz obawy?
A do lekarza zapisałam się na 5 grudnia bo chcę już zobaczyć serduszko. Z Filipem byłam szybciej, jeszcze serduszka nie było i później się stresowałam niepotrzebnie.
Ste witaj ja się na tych wynikach w ogóle nie znam ale trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

Żanetka pewnie, że mam obawy tym bardziej, że Michał jest strasznie mamusiny.. Ale podjęliśmy decyzję o drugim dziecku i nie pozostaje mi nic innego jak się cieszyć :-) na pewno będą ciężkie chwilę ale jestem pewna, że sobie poradzimy :tak:

Dziewczyny ja mykam do pracy
Miłego dnia :-)

reklama
Natkusia gratulacje wysokiej bety :-) my jak się zdecydowaliśmy na drugie dziecko byłam spokojna a jak się udało to naszły mnie obawy. Ale będzie dobrze, przecież musi :-)

Do góry