reklama
magda17011
Fanka BB :)
No i poprasowałam -szok strasznie sie zmeczyłam,leżę i odpoczywam :-)
na chwile obecną mam dla Antosia 18 x śpioszki,12 x kompleciki ( spioszki+ kaftanik),18 x pajace bawełniane,7 x pajace welurowe,22 x body dł. rękawek,36 x body krótki rękawek,6 x rampers,8 x półśpioszki. a jutro koleżanka przywiezie wszystko co mi odkładała po synku od grudnia-szok ile tego jest :-):-):-)
na chwile obecną mam dla Antosia 18 x śpioszki,12 x kompleciki ( spioszki+ kaftanik),18 x pajace bawełniane,7 x pajace welurowe,22 x body dł. rękawek,36 x body krótki rękawek,6 x rampers,8 x półśpioszki. a jutro koleżanka przywiezie wszystko co mi odkładała po synku od grudnia-szok ile tego jest :-):-):-)
EwaEs
No zacne ilosci a kaftaniki pod spioszki sie zaklada ? czy tylko pod takie welurkowe czy inne sztuczne ? Moze glupie pytania ale ja naprawde pojecia nie mam
WKasia
Dzięki za odpowiedź. Na temat rumienia tyle się naczytałam, że cały czas teraz chodzę i myślę. Chyba wybiorę się jutro do rodzinnego, bo wizytę mam dopiero 9 czerwca a do tego czasu chyba oszaleję. Mam tylko nadzieję, że może lekarz sąsiada źle zdiagnozował bo dodatkowo ma ospę i gronkowca w gardle.
Natkusia - obie maja teraz dupki w dol, wiedziałam, ze z dziewczynami sie nie dogadam ))
Porod sn przy bliznietach możliwy jak pierwsze dziecko jest glowkowe. Najlepiej jak oba, ale to drugie i tak moze sie nagle obrócić.
Podobno trzeba dobrego lekarza, ktory poprostu potrafi wsadzić reke i tego drugiego malucha obrócić (fuuuuj). A ta umiejętność coraz mniej spotykana i przez to próby sn często kończą sie sn+cc dla drugiego. Słabo troche
Porod sn przy bliznietach możliwy jak pierwsze dziecko jest glowkowe. Najlepiej jak oba, ale to drugie i tak moze sie nagle obrócić.
Podobno trzeba dobrego lekarza, ktory poprostu potrafi wsadzić reke i tego drugiego malucha obrócić (fuuuuj). A ta umiejętność coraz mniej spotykana i przez to próby sn często kończą sie sn+cc dla drugiego. Słabo troche
anna20061
Caltha niestety tak nie może być. Ja np w prawosławnej cerkwi jestem chrzestna ale tylko dlatego ze maz prawoslawny a rodziece dziecka pokrecili ze my slub w cerkwi brali a nie w kościele.
magda37
carine u mnie z tesciowa podobnie, wczoraj pojechałam na dzień matki, a ona mnie poinstruowała w ktorym lumpeksie są ładne rzeczy dla dziewczynek i kiedy najlepiej iśc i kupić żeby było taniej. Skoro widziała cos ładnego to mogła kupić, myślę, że to nie są kwoty z kosmosu.
A ja i tak nie potrafię w lumpkach nic znaleźć
A ja i tak nie potrafię w lumpkach nic znaleźć
hej , dopiero sobie usiadłam , cały dzień na nogach , przeczytałam wszystko ale mocy mi brak , zaliczyłam USG ,co prawda z przygodami ale się udało .Córa już śpi , nawet nie chce myśleć o której jutro wstanie : / .
O Chrzcie jeszcze nie myślę bo też mam problem z chrzestnymi , w naszych rodzinach są właściwie tylko faceci , co prawda mam trzy kuzynki ale jedna już jest chrzestną małej a dwie są niewierzące , ja mam brata , mąż też i oboje by chcieli być chrzestnymi : /, chyba mi przyjdzie rzucać monetą a i tak jeden poczuje się urażony , szkoda że dwóch ojców być nie może , byłoby idealnie .
Carine - dobrze , że w domku już , leż grzecznie
Karaiwina - właśnie a nie jadłaś truskawek ostatnio ? moją ostatnio wysypało podobnie po nich , na łokciach i na udach .
Madison - na takie 2 w 1 to bym się nie pisała
EwaEs - kaftaniki zakładasz pod śpioszki , choć osobiście bardziej polecam body , nie podwijają się .
O Chrzcie jeszcze nie myślę bo też mam problem z chrzestnymi , w naszych rodzinach są właściwie tylko faceci , co prawda mam trzy kuzynki ale jedna już jest chrzestną małej a dwie są niewierzące , ja mam brata , mąż też i oboje by chcieli być chrzestnymi : /, chyba mi przyjdzie rzucać monetą a i tak jeden poczuje się urażony , szkoda że dwóch ojców być nie może , byłoby idealnie .
Carine - dobrze , że w domku już , leż grzecznie
Karaiwina - właśnie a nie jadłaś truskawek ostatnio ? moją ostatnio wysypało podobnie po nich , na łokciach i na udach .
Madison - na takie 2 w 1 to bym się nie pisała
EwaEs - kaftaniki zakładasz pod śpioszki , choć osobiście bardziej polecam body , nie podwijają się .
EwaEs
Dzieki Amelia, bo juz chcialam kaftaniki na szoping liste wpisac
reklama
carine
Skarby mamusi 2008/2014
caltha leze leze i z łózka sie nie ruszam....
w tym szpitalu tacy niedelikatni ze mnie jeszcze po badaniu boli.....
a z czego te literki robisz??
ja mam moze ze 2 kaftaniki a reszte same bodziaki,sa wygodniejsze i nie podwijaja sie....
co do chrzestnych tez mamy problem.....
w tym szpitalu tacy niedelikatni ze mnie jeszcze po badaniu boli.....
a z czego te literki robisz??
ja mam moze ze 2 kaftaniki a reszte same bodziaki,sa wygodniejsze i nie podwijaja sie....
co do chrzestnych tez mamy problem.....