Witam sie czwartkowo
Nerwowo coś u mnie dzis, wszyscy mnie wkur... Piorunami rzucam, ale przez ta ciąże co sie pozloszcze to zaraz płacze, więc efekt końcowy jest mega żenujący
Zeby sie czymś zając to wydałam znowu kupę kasy, na mam nadzieje, niezbędne rzeczy - przy okazji, bardzo bardzo Was polecam smoczki MAM od 0-2 miesiąca, takie malutkie, bez uchwytu. Wrzuce potem fotkę na zakupowy. One są tak leciutkie, ze dzieciom duzo łatwiej je utrzymać w buzkach i nie ma placzu czy wybudzania bo wypadło.
Działam tez w temacie nian. Coś czuje, ze to bedzie droga przez mękę. Dopiero jedna sie odezwała i może od lipca
Ale chociaz sie odezwala, a reszta z 10 mnie olala zupełnie. Wypadalo by napisac chociaz: dziekuje za propozycje bla bla bla, ale bla bla bla ani mysle dla pani pracowac, czy cos w tym duchu
Dzis wysłałam nowa porcje ofert. Odezwałam sie tez do chyba najlepiej sie promującej w mediach agencji nian, dwukrotnie, i cisza. Suuuuuper są....
Także aż strach zabierać sie za kolejne punkty z mojej listy.
U mnie tez słabsze ruchy, może ten front co to ulewa niesie tak działa na malenstwa.
Edys - duzo zdrowka dla córki, oby to była jakaś blahostka.
Kahaka - trzymam kciuki zeby małej nic nie było oprócz pewnie strachu po upadku.
Martyna - fajnie urodzić w Dzien Matki
Anna - mi tez sie wydaje, ze brzuchol sie wywala i wywala. Weszłam rano na wagę, a tu nic. Nic nie przytylam przez 2 tygodnie. Ciekawe jak bedzie na wadze gin za tydzień.
Duzo pozytywnej energii dla
Beetki i dla Natkusi. Trzymajcie sie dziewczyny!
Beetka - nie daj sie crp!