reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Amelia - widzę, ze kombinujemy podobnie :-)

Martuska
- jeśli masz gorączkę to lepiej jednak do lekarza. Nie czekaj aż infekcja sie rozwinie.

Syrop prawoslazowy jest mimo wszystko szeroko polecany w ciazy. Przy takich lekach, a w zasadzie suplementach diety, bo to ta kategoria, zawsze napiszą, ze nie brać w ciazy, bo to za tani produkt by ktoś sie tu podejmował badań nad dawkami itd. A testów na ciężarnych nikt nie prowadzi przecież, ani z lekami, ani z kosmetykami.
Trzeba tu sie zdać na lekarza. Ja bez opinii lekarza w ciazy nic nie lykam, a nawet z opinia mam obawy :-)

reklama
piszecie o tych wypiekach, faworki, oponki naszło i mnie ale ja robię proziaki (placki na sodzie) dawno ich nie jadłam , aż i slinka cieknie, nie wiem tylko czy mój żołądek już dojrzał do tego by jeść smażone :-D

Oj zamarzyly mi sie te faworki strasznie... Moja gin jest z frakcji 'w ciazy pozostajemy fit i szczupłe' więc juz widzę jej minę na widok tych wszystkich słodkości.

Martuska - ale Ty z przeziębieniem czy tego typu choroba do gin chodzisz? I ona Cię bada, oslu****e, gardlo oglada itd? Bo ja to do mojej internistki.

Ja chyba jutro w polskim sklepie kupie jakies paczki bo robic mi sie nie chce a i tak zawsze na zakupy w czwartek wieczorem jezdze do polskiego sklepu to w sumie kupic kilka rzeczy wiecej nie zaszkodzi... tylko kwestia czy beda mi smakowac i je zjem bo w ciazy ze slodkim u mnie jakis lipton jedynie zelki mi wchodza ;-)

Martuska92 gratuluję synalka!:-) chłopców chyba będzie wiecej...? Przynajmniej na tym forum. Nie wiem jak to jedt ale ciagle wszedzie w moim oteczeniu chlopcy sie rodza a podobno dziewczynek i kobiet wogole jest wiecej w Polsce?
Martuskaa pamietam ze ja jak mialam w poprzedniej ciazy straszny kaszel normalnie twarz mi sie nie zamykala :-pto mi internistka zalecila Stodal i mi pomógł!:tak:

dziewczynki - jeszcze u lekarza nie bylam, ale jak coś to do internisty pójdę, niech osłucha, pobada.... co mi gin pomoże w tej kwestii??? jutro może z corką pojdę, bo ona kaszle od niedzieli i nie ma poprawy, więc przy okazji i ja się zbadam.... chyba pediatra mi nie odmówi ;-):-):-D

A ja dziś mam urodzinki :-) 34 moi kochani czekali na mnie z tortem więc tłusty czwartek zaczyna się już dziś :-)

Załączniki

• 1393426819401.jpg
    1393426819401.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 41
Asiolek - sto lat, sto lat, stoooo lat! Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Duzo, duzo zdrowia dla Ciebie i Twoich nablizszych! Niech marzenia Ci sie spełniają, a plany realizują. Duzo, duzo szczęścia! :-)

Slodki, długi weekend przed Toba :-)
Urodzinowe buziaki przesylam!

Podjadlabym troche tego tortu :-)
Bedzie okazja zaraz, bo ja sie 'urodzinuje' w weekend :)

reklama
Do góry