reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja przed chwila przezylam prawie zawal serca... zginelo mi prawie 4000 plikow z serwera firmowego :wściekła/y:Malo sie nie poplakalam bo normalnie rece opadaja... dobrze ze maz gdzies tam ma na swoim serwerze czesc zapisana... no a niestety nie zapisanej czesci juz nie odzyskam .. normalnie rece opadaja... teraz pytanie jak to sie stalo ze pliki sa skasowane przeciez samo sie nie zrobilo ...:-(

reklama
Angie - plamienia juz za Tobą, bądź dobrej myśli, wiem, ze cieżko jest przestać sie zadreczac, ale tak naprawdę to szkoda życia na to i Twoich nerwów. Tez czasami sie potrafię zakręcić na jednym zmartwieniu i wiem jak cieżko to przerwać, a jednocześnie jakie to jest niezdrowe.
Co to za farba, której użyłas teraz do włosów?

Oszqrde - super, ze tak odzylas, oby takie były całe dwa trymestry teraz :-)

Domi - wbrew pozorom nie tak łatwo skasować pliki z dysku na amen. Na pewno macie w firmie jakiegoś IT speca, który Cię wyratuje z opresji.

Kami - mi właśnie jakoś tak w tym czasie skonczyly sie wymioty. Życzę by u Ciebie było tak samo. Mnie tez czasami tak głowa cmi. W pierwszym trymestrze bylo tego dużo wiecej jednak. Pijesz dużo wody? To najprostsze co można spróbować - czy nie chodzi o lekkie odwodnienie.

U mnie niby wszystko ok, a jednak humor jakoś w tak w niskich poziomach oscyluje. Nic to. Wiadomo, ze przejdzie. W Warszawie nie ma słońca dziś, to pewnie tez nie pomaga.

Trzymajcie sie ciepło i na wesoło :-)

Hej dziewczyny!
Madison u mnie właśnie słońce zaświeciło, ja mieszkam 20km od W-wy :-) może do Ciebie też dojdzie.
Domi dobry informatyk potrafi odzyskiwać masę rzeczy :tak: Mi kiedyś zdjęcia odzyskiwał, bo wszystko padło.
Ange pisz co to za farba bo i ja jeszcze się czaję z zafarbowaniem moich siwulców.
Dziewczyny czy korzystałyście kiedyś z badań Fundacji McDonalda? Porozwieszali u nas plakaty, że na początku marca przez 3 dni będą prowadzić badania profilaktyczne USG dzieci w wieku od 9 miesięcy do 6 lat. 2 godziny wisiałam na telefonie ale udało nam się zapisać :-) Koleżanka była na takim badaniu 2 lata temu i bardzo chwaliła. Badania prowadzone są w Ambulansie Fundacji. No ciekawa jestem, zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Z dysku moze i nie ... ale pliki byly na serwerze firmowym ... a ten tempy informatyk wczoraj cos z serwerem zrobil... szkoda gadac tutaj jest taki informatyk co mi drukarki nie umial zainstalowac wiec szkoda gadac ... moj maz probowal znalezc te pliki na serwerze i na kompie firmowym i niestety amba fatima bylo i nima... dobrze ze kopia w domu jest no ale 200 plikow brakuje ... a ja nie jestem w stanie okreslic ktorych brakuje bo wiadomo sposrod 4000 ciezko wszystko zapamietac... wazne ze wiekszosc sie odzyskala.

Hejka :-)

U nas dzisiaj piękna pogoda :tak: słoneczko świeci! Ja po wczorajszej wizycie czuję się nieswojo.. :confused2:

CWIKLA ja detektor polecam :tak:

DOMI spokojnie.. może uda się jakoś odzyskać :shocked2:

KATRINA i nawzajem gratuluję II trymestru :-)

OSZQRDE
super, że wizyta udana :tak:

KAMI obyś już nie wymiotowała :-)

EWCOL już listopadówki? :szok:

BEETKA nie słyszałam o takich badaniach.. a jak są to warto iść :-)

Co do chrzestnych to my mamy problem z chrzestną :sorry:

Miłego!

hej hej, oo wodzie przygotowania do tłustego czwartku ruszaja. ja robie faworki,bo poczkow nienawidzę bleeeee
tylko leniwa jestem i nie chce mi sie isc do sklepu po smietanę...aj

słonecznego dnia wam życzę!

co do chrzestnych- nie wiem ale chyba drugiego dziecka chrzcic nie bedziemy. nie chodzimy do kosciola, nie praktykujemy wiec drugi raz sie nie dam presji rodzinnej.

Madison wiem ze stres tylko zatruwa zycie i staram sie byc spokojna. Ostatnio zreszta jak sie dobrze czuje to nawet jestem spokojna:-) Jutro mam robic komplet badan razem z toxo ,hiv itd wiec pewnie przed wynikami znowu trochę nerwów bedzie:eek: Ale pobraniu krwi prosto na pączki idę nie ma co!:-D
Farba ta co uzylam to taka bezpieczniejsza, bardziej ziolowa ale nie cos w rodzaju henny. Nazywa sie herbatint, kosztowala 40 zl u mnie w sklepie z natur. Produktami. Podobno sa jeszcze lepsze ale i droższe. Ja szukalam w necie pod haslem naturalne farby. Ale te akurat mialam pod domem w sklepie i jestem zadowolona.
Cwikla jak dla mnie detektor to super sprawa! Tylko trzeba sie przyzwyczaic ze czasem poszukac trzeba dłużej albo zrobic drugie podejscie a czasem od razu mozna zlapac serduszko:-) Ja mam taki ktory ma czułość niby od 9tc ale nie lapal wtedy! W instrukcji napisane ze najlepsza czułość to 16 tc. Pierwszy raz super i wyraznie znalazl tetno w 14 tc.

Natkusia prawie 3800 odzyskane niestety nie jestem w stanie stwierdzic ktore 200 brakuje no trudno ze tak powiem wyjdzie w praniu.

reklama
witam
Asiolek ja w tym roku mam grupe mieszana 3-6 latkow i super jest. W tamtym roku mialam same 6 latki.to byla masakra...moglas mowic i jak grochem o sciane.A czlowiek do domu przychodziltak zmeczony jakby po 12h z kopalni...takze zalezy na jaka grupe dzieciakow sie trafi;-)

****co do chrzesnych,.....chrzestnego juz mamy-moj mlodszy brat, pytalam i sie zgodzil ale bedziemy miec problem z chrzestna, chcemy wziac przyszla bratowa, drugiego brata ale oni mieszkaja za granica i ciezko bedzie.Nikogo innego nie mamy.jak sienie uda to bedziemy musieli wsrod znajomych szukac....

gawit dzieki, musze sie wybrac do kadrowej i zapytac jaco i jak.Mowisz ze w 22 tyg juz powinnam zlozyc wniosek? tak zrozumialam

atka co do mieszkania ,ja bym wybrala wieksze

a ja dzisiaj mam jakies gorsze samopoczucie.
mam jakies dziwne zaslabniecie ostatnio.juz ktorys raz mi sie zdarzylo i dzisiaj jak szlam na poczte tez.ledwo co doszlam do domu,chwila i bym lezala gdzies na chodniku.nie dosc ze mi puls skacze i mam nieraz 120 to teraz jeszcze to,nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza.wizytemam dopiero za msc

Ostatnia edycja:
Do góry