reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

czytam was czytam ale ogarniam tylko wątki poboczne...
jakaś taka jestem mało kumata...i duzo nas tutaj to ciezko odpowiadac wszystkim.
mowie wam dobranoc jedzac sledzia z pomidorem i popijajac sokiem jakbłkowym... masakra :D

reklama
Fiuufiuu - smacznego, odważny zestaw ;-)

A ja mam wieczorna porcje mdłości. I tak bardzo nie chciałabym oglądać jeszcze raz swojej kolacji...
Jest juz duzo lepiej niz było, ale kurcze rozpuscilam sie i chciałabym by juz było super i to cały czas :-)

Dzis mieliśmy pierwszy pokaz bunto-histerii mojego pierworodnego.
Aż mi sie go po jakimś czasie zal zrobiło, tak sie zapetlil w tym swoim nieszczęściu. Slodziaki te dzieciaki :-)

Musze go pochwalić, ze bardzo ładnie sie mną zajmuje jak mam gorsze chwile, wytrenowal sie w 1 trym. Przynosi wode, podaje do picia, karmi owocami i warzywami, które dostanie od babci, 'poprawia' poduszkę. Moj bohater :-)

Dzień dobry dziewczynki moje ;)

keeplovin - witaj ;)

Trochę sie nie udzielalam ale wczoraj byłam na wizycie. Robiła mi badania prenatalne i na jej oko wszystko jest ok ;) Nosek widoczny na pierwszym planie hihi :p No i stwierdziła, ze dzidzius bardzo grzeczny bo dal sie zbadac ;)
Jedyne co mnie wkurzylo to zwolnienie ktore mi wypisala do 24 lutego i z jedynka ... po czym stwierdzila ze chcialaby zebym na miesiac poszla jeszcze do pracy a pozniej juz zwolnienie do konca.. Ehh jakas nie kumata ta Pani ;/ Musze lezec ale 25 moge isc do pracy i mi przejdzie nagle a po miesiacu znow zwolnienie??!! Bezsensu! No nie? Napwno juz nie pojde do pracy.. i zastanawiam sie nad zmiana lekarza bo logiki w jej mysleniu nie widze.

Dzis tez zapowiada sie piekny dzien :)

Martuśka - rzeczywiście dziwny lekarz,,,,, a jak tam motać będziesz raz zwolnienie, raz praca.... tez możesz sobie niemałego zamieszania narobić... moj lekarz na szczescie bez problemu daje zwolnienie :)))
Madison - brawo dla synusia!!!! ciekawy czy moj brzdąc też bedzie taki kochany :-)

a ja muszę powiedzieć, że jestem mega dumna z mojej córy!!! nie dość że wzorowa uczennica, 100% frekwencji, to jeszcze wczoraj pani wybrała ją jako jedyną dziewczynke z klasy (jest ich 15) do zawodow sportowych!!! będzie reprezentowac szkołe razem z innymi, ale z chłopcami.... podobno bardzo szybko biega to moje dziecko :szok: i wczoraj miała pierwszy trening, biedaczka nóg nie czuła, biegała i biegała.... ale powiedziała, że jej się podobało

martuskaa -własnie nie rozumniem polityki jej myslnia... Pojde do niej 24 jak mi nie przedluzy to zmienie lekarza bo bez przesady. Tymbardziej ze pracuje w markecie i musze dzwigac.. Napisala u siebie ze ból brzucha podczas dzwigania ciezarow a niby za miesiac mi przejdzie i jak bede dzwigac to nie bedzie mnie bolal brzuch ? ehhh dziwne..
Mała sportsmenka rośnie ;) gratulacje
wyczekany- faktycznie, nie lada wyzwanie ;) wyglada tak samo ;P

Martuśka92 - ja od samego początku mam zakaz dzwigania, mimo, że w mojej pracy nie dzwigam.... a moze tego 24 do innego lekarza juz pojdziesz? a moze pani doktor jakos nie skojarzyla faktow????

Cześć. :-)

Witaj agula82!

Keeplovin
niestety bez surowej ryby, te uwielbiam, ale wiadomo z braju laku...
Odbiję sobie po porodzie. ;-)

U mnie pogoda raczej smętna, szaro i mokro... Ja chcę wiosnę! :tak:

martuskaa nie wiem kurde co ona wyprawia.. ;/ jak bylam ostatnio to mi powiedziala ze dostane zwolninie do konca juz a teraz gada takie cos? Moze zapomniala?

reklama
Witam :) , u nas też zapowiada się piękny dzień , taką zimę to ja lubię :tak:

Martuśka - też nie kumam , dała Ci l4 bo musisz leżeć tak ? to skąd wie że za miesiąc poczujesz się lepiej ?

Madison - synek dba o mamusię :) , słodko to musi wyglądać :) , moja jak klęczę nad wc podchodzi i głaszcze mnie po głowie ...

Agula - witaj , ale Cię wymęczyło , ale dobrze że już lepiej się czujesz :)

Kahaka - mam ten sam problem , bierzemy teraz antybiotyk i zawsze na siłę strzykawką inaczej nie da rady :(

Martuskaa
- gratulacje dla córy :)

Wyczekany - ja różnicy nie widzę :)

Ostatnia edycja:
Do góry