reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam. Proszę o przyjęcie mnie do waszej grupy. Ja też jestem sierpniówka ;) termin na 11 ;* już nie mogę się doczekać, to moja pierwsza ciąża!

Gratulacje dziewczynki!

reklama
Amelia, bo ja zajmuje sie takze zatrudnianiem pracownikow i ich treningiem. Osobiscie myslalam ze szef kogos z firmy przeniesie na moje miejsce ale niestety takiej opcji nie ma bo jeszcze inne 2 dziewczyny mamy w ciazy.

Domi - aaaa no to jasne :) , to faktycznie masz zgryz : / , oby znalazł się szybko ktoś odpowiedni !

Martuś - witaj :)

Monya - całkiem możliwe ;) , mi zostało :) , a jakoś szczególnie wrażliwa wcześniej nie byłam .

hej dziewczyny jesteśmy na podobnym etapie więc pomyślałam ,że zapytam miałam chyba skurcz , trwało to może 5 minut i złapało mnie jak wracałam ze sklepu buchając po śniegu , po obu stronach tak jakby jajniki się napięły i tak trzymało nie umiem inaczej opisać , nieraz miewałam taki ból w czasie @ , dzwoniłam do gina i powiedział ,żebym brała nospę 3 razy na dobę ,a jak się powtórzy to mam przyjechać na wizytę bo trzeba to sprawdzić , miała tak któraś?Mam nadzieję ,że to jednorazowe .....niepokoję się trochę

Położne oglądam , teraz jest też program czy serial Przeznaczenia do adopcji. Czy któraś z Was ogląda może Łowców promocji. Mi normalnie ciśnienie skacze, ze u nas nie ma czegoś takiego człowiek oszczędziłby tyle pieniędzy ehhhh

reklama
Witaj. Kochana ja tak miałam dlugi czas, teraz jakos sporadycznie sie zdarza, Tez sie martwie o te skurcze ale to wszystko przez moja prace dlatego 6 lutego ide na zwolnienie bo nie daje rady, Rowniez biore nospe i pomaga.

Do góry