Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Maćku bo to prywatna Klinika - nie ma tam oddziału neonatologicznego... przyjmują tylko do porodu ciąże bez komplikacji i z właściwym terminem czyli donoszone. Moje koleżanki rezygnowały z uwagi na ten fakt z porodu w tej Klinice. Bały się, że gdyby coś się działo nie będzie wystarczającego medycznego wsparcia. I to jest minus całego tego porodu.
Tylko, że w tej Klinice ciąża jest monitorowana bardzo szczegółowo i tam rodziłam Maję. Mają cały system wsparcia dla noworodka ale to nie szpital z oddziałem specjalistycznym. W razie komplikacji i tak jest wzywana karetka i przewozi do szpitala mamę z dzieckiem.
Może nieco to przerażające ale tak właśnie jest.
Już kilka dni było cudownie bez wymiotów a od wczoraj znowu
OStatnio mam fazę na Jane Austen chyba oszalałam połykam książki i oglądam ekranizacje
Tylko, że w tej Klinice ciąża jest monitorowana bardzo szczegółowo i tam rodziłam Maję. Mają cały system wsparcia dla noworodka ale to nie szpital z oddziałem specjalistycznym. W razie komplikacji i tak jest wzywana karetka i przewozi do szpitala mamę z dzieckiem.
Może nieco to przerażające ale tak właśnie jest.
Już kilka dni było cudownie bez wymiotów a od wczoraj znowu
OStatnio mam fazę na Jane Austen chyba oszalałam połykam książki i oglądam ekranizacje
Ostatnia edycja: