reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Tak jak dzisiejszej nocy to mogłoby być :-) Mała obudziła się o północy, papu, przewijanie i w pół godziny padła, potem powtórzyła to o 4 i przed 6 i śpi :-) Miałam czas zrobić sobie śniadanie i je zjeść bez dzieciaczka na ręce, teraz odciągnę pokarm i może zdążę się nawet w tej sesji umyć :-)

Agula - pijesz kawę? Z kofeiną? bo ja się właśnie trochę boję, żeby mi dziecię potem nie szalało :-)
Jak długo trwa wydalanie kofeiny z organizmu? Mnie najbardziej porządnej kawy brakowało i w ciąży i teraz :-)

Agaawa - ja się przypinałam zwykłymi pasami, górny prowadzisz nad brzuchem, dolny pod brzuchem i nic nie uciska :-)

Sylwia_k - gratulacje i dużo siły. Wracajcie szybko do zdrowia :-)

Martuśka - ja nie budzę, Emisia sama wstaje :-) Zależy co poje, jak mój pokarm to co 2-3 godziny a jak mleko modyfikowane to co 3-4, chociaż nie jest to oczywiście reguła :-)

Faisca - powodzenia, trzymam kciuki :-)

Kaspian teraz doczytalam ze twoja Malutka ma odparzona pupke . Moj Bartek mial to samo cuda robilam wkacznie z mascmi ze sterydami. Tez go tak wietrzylam ale efekt byl maly. Zycie uratowal nam sudocrem. Po kilku godz. Juz byly zmiany na lepsze a po 2 dniach sladu nie bylo.

Faisca &&&&&&

A my sie zaraz zbieramy do Usc po akt urodzenia. I będzie wojna o drugie imię potem zakupy szkolne jedzeniowe i musze coś na grzbiet na 1 09 kupic . Do serwisu laptopa zawieźć.I kombinezonik dla Oliwki w H&M jesienny bo nic cieplego nie mam a rano juz chlodno.i ksiazki dokupić jeszcze musze Caly dzien zleci . Tylko Oliwki mi szkoda ze w aucie tyle

Ostatnia edycja:
Cześć :-) leżę sobie na pooperacyjnej ale zaraz mam przejść na normalną. Synek dostał antybiotyk bo ja miałam podwyższone crp i profilaktycznie mu dają. Wieczorem miał badania i podobno wszystko w porządku. Dziś go pewnie dostane albo będę do niego chodzić. Rana trochę szczypie i ciągnie ale trzeba przeżyć.

Sylwia powodzenia w dochodzeniu do siebie!

Faisca &&&

Moje dziewczyny leżą sobie razem w łóżeczku i kumkają ;-) ja biegam i ogarniam coś na szybko. Też liczę na poranny prysznic ale nie wiem czy Oliwka pozwoli bo coś stęka...

reklama
Sylwia- to jeszcze Maluszka nie widzialas? O rety.... Choć pewnie bezpośrednio po cc to i lepiej bo możesz trochę się zregenerować. Wiadomo skąd to wyższe crp?
U nas noc w miarę. Teraz Kac z tabletem na kibelku a Antek śpi. Najbardziej w tym kp mnie drażni ciągle mokry stanik.... Wkładki są ale jak się karmimy to i tak ucieka coś.

Faisca &&&

Do góry