reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Tak jak dzisiejszej nocy to mogłoby być :-) Mała obudziła się o północy, papu, przewijanie i w pół godziny padła, potem powtórzyła to o 4 i przed 6 i śpi :-) Miałam czas zrobić sobie śniadanie i je zjeść bez dzieciaczka na ręce, teraz odciągnę pokarm i może zdążę się nawet w tej sesji umyć :-)

Agula - pijesz kawę? Z kofeiną? bo ja się właśnie trochę boję, żeby mi dziecię potem nie szalało :-)
Jak długo trwa wydalanie kofeiny z organizmu? Mnie najbardziej porządnej kawy brakowało i w ciąży i teraz :-)

Agaawa - ja się przypinałam zwykłymi pasami, górny prowadzisz nad brzuchem, dolny pod brzuchem i nic nie uciska :-)

Sylwia_k - gratulacje i dużo siły. Wracajcie szybko do zdrowia :-)

Martuśka - ja nie budzę, Emisia sama wstaje :-) Zależy co poje, jak mój pokarm to co 2-3 godziny a jak mleko modyfikowane to co 3-4, chociaż nie jest to oczywiście reguła :-)

Faisca - powodzenia, trzymam kciuki :-)

Kaspian teraz doczytalam ze twoja Malutka ma odparzona pupke . Moj Bartek mial to samo cuda robilam wkacznie z mascmi ze sterydami. Tez go tak wietrzylam ale efekt byl maly. Zycie uratowal nam sudocrem. Po kilku godz. Juz byly zmiany na lepsze a po 2 dniach sladu nie bylo.

Faisca &&&&&&

A my sie zaraz zbieramy do Usc po akt urodzenia. I będzie wojna o drugie imię potem zakupy szkolne jedzeniowe i musze coś na grzbiet na 1 09 kupic . Do serwisu laptopa zawieźć.I kombinezonik dla Oliwki w H&M jesienny bo nic cieplego nie mam a rano juz chlodno.i ksiazki dokupić jeszcze musze Caly dzien zleci . Tylko Oliwki mi szkoda ze w aucie tyle

Ostatnia edycja:
Cześć :-) leżę sobie na pooperacyjnej ale zaraz mam przejść na normalną. Synek dostał antybiotyk bo ja miałam podwyższone crp i profilaktycznie mu dają. Wieczorem miał badania i podobno wszystko w porządku. Dziś go pewnie dostane albo będę do niego chodzić. Rana trochę szczypie i ciągnie ale trzeba przeżyć.

Sylwia powodzenia w dochodzeniu do siebie!

Faisca &&&

Moje dziewczyny leżą sobie razem w łóżeczku i kumkają ;-) ja biegam i ogarniam coś na szybko. Też liczę na poranny prysznic ale nie wiem czy Oliwka pozwoli bo coś stęka...

reklama
Sylwia- to jeszcze Maluszka nie widzialas? O rety.... Choć pewnie bezpośrednio po cc to i lepiej bo możesz trochę się zregenerować. Wiadomo skąd to wyższe crp?
U nas noc w miarę. Teraz Kac z tabletem na kibelku a Antek śpi. Najbardziej w tym kp mnie drażni ciągle mokry stanik.... Wkładki są ale jak się karmimy to i tak ucieka coś.

Faisca &&&

Do góry