reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ania- pamiętałam, ze 2 dawki brałas i tez chciałam, ale położna mi odradzila. Zamiast tego zafundowała mi lewatywke ;)

Carine- super, ze wizyta sie udała i bioderka w porządku :tak:

Gorgusia- ładnie ten Twój mały rośnie i to na samym cycku ;-) Mam nadzieje, ze mi tez sie tak uda.

A u mnie skurcze sie rozchulaly, ale nie sa reguralne - raz co 5, raz co 10 minut. Mam tylko cicha nadzieje, ze nie bedą bardziej bolesne juz ;) Mogłyby mi wody odejść bo tak to nie wiadomo co robic.

reklama
Fasica u mnie zaczelo sie od skurczy nie regularnych i z takimi pojechalam na ip bo wody odchodzily. ;)
Gorgusia super waga malego, ciekawa jestem ile moj wazy tez mam zamiar go zwazyc dzis ;) i wspolczoje sytulacji z synkiem straszym, ma okres buntu. Moj tez troche daje czadu ale nie az tak :( mam nadzieje ze nastana lepsze dni u ciebie.

A moj wlasnie zjadl i spi i trzeba go odlozyc do lozeczka i pobawic sie ze starszakiem ;)

Ja tylko na chwilkę. Leżę na pooperacyjnej, poród był mega ciężki i musiał zakończyć się cesarka. Mam podwyższone crp i mam antybiotyk i młodego na razie mi nie dają bo też mu dają jakieś antybiotyki. Wieczorem go przebadaja i mam nadzieje ze jutro będę mogła go przytulic.

Sylwia gratulacje! ja tez musialam zakonczyc cesarka ;)

Mam pytanie. Czy trzeba w nocy budzic malucha na jedzenie czy poprostu jak sam zechce to wstanie?

Sylwia, Martuśka dobrze,ze i u Was po wszystkim już. Gratuluje i szybkiego powrotu do formy życzę.

a my cycujemy. Lila cały czas wisi na cycku dzis. Lubię karmic, ale mam nadzieje, ze niebawem to sie skończy i bedzie jadła w miarę regularnie.
Podczytuje na bieżąco, ale jedna ręka cieżko pisać, choć myśle, ze dojde do wprawy.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i trzymam kciuki by ciężarówki jak
najszybciej sie rozpakowały.

Witam się!!!
My dziś byłyśmy na USG bioderek i brzuszka. Wszystko w porządku, ufff ! Na USG brzuszka wyszedł refluks i GAZICA (tak to określił lekarz) - widziałam wielkie bąble gazowe w jelitach. Lekarz określił też jelita jako leniwe i szczerze polecał Sab Simplex. Chyba Asiołkowego Męża nie czytał :-D
Poza tym dzień jak co dzień. Nadal walczymy z odparzoną pupką, trzymam Małą przez większą część dnia z gołą pupą grubo posmarowaną maścią. Podkładam tylko tetrę - rekord wczorajszy to 18 pieluch tetrowych!!! :szok: Najgorzej w nocy - długi kontakt z pieluchą jednorazową :no: Ale zamówiłam eko-pieluchy z wkładami bambusowymi ! Zobaczymy co to za cudo!!!!

Tak mało sierpniówek zostało!!! Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby się ruszyło!

U nas dziś fajny Dzień. Kupiłam wózek bo mojego retro nie zniose z drugiego piętra. Używany zv transportem 280 zl :) i śliczny jest jak przyjdzie wkleje zdjęcia.

Teraz Oliwka zjadła mleko a ja dorwalam tablet aby do was zerknąć :)

Spokojnej nocki :*

reklama
Do góry