reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka Anna dziewczyny &&&&&&&&
Ja wiedziałam, że okaże się że kilka na raz będzie rodzić;-):-D ale Wy dziewczyny to mega się zgrałyście:tak:
Marlenkus wielkie gratulacje - pierwsze "oficjalne" sierpniowe dzieciątko
Afja moja też niestety praktycznie nie mówi więc za łatwo nie jest więc nie martw się kochana
Natkusia :-*
gorgusia prezent super
Madison nie martw się kochana - pamiętaj że Ty masz dwie laski do wykarmienia
Atana udanych zakupów

U mnie na razie pochmurno i 22 stopnie oby tak zostało. Zaraz zmykam z małą na zakupy. A teraz przyznać się proszę która tu się jeszcze zbiera na nasz weekendowy poród:-D:tak:
Miłego dnia brzuchatki

reklama
Ewelinka za Ciebie też trzymam kciuki :)

Asiołek, użalaj się. ..też by mi było przykro gdyby moja rocznica była samotna.. dobrze, że chociaż trochę plusów dnia się znalazło :)

Ja to nie mogę ryczeć, po wczorajszym jestem tak opuchnięta jakby mnie ktoś pobił. Zawsze to samo.
Chciałabym mieć nerwy ze stali...

U mnie cisza. Właśnie mija godzina liczebia ruchów. Odnoszę wrażenie, że wszyscy są zniecierpliwieni bo JA jeszcze nie urodziłam i jak to możliwe :) a co ja mam powiedzieć...

ASIOLEK - czyli odpada zmartwienie, ze obcy chłop Cie bedzie wiózł do szpitala :)
Świętowanie rocznicy przelozcie na jutro. Cora wroci steskniona i dopiero sie będziecie cieszyc sobą i przytulac, a to ze jej teraz nie ma otwiera zupełnie inne możliwości ma świętowanie rocznicy ;) To sie szybko moze nie powtórzyć :)

Takze głowa do góry! Hormony i zmęczenie robia swoja, ale tak z ręka na sercu to czy nie jestes teraz we wspaniałym momencie swojego zycia? :)

Izis tulę Cię - te emocje na koniec są rzeczywiście bardzo trudne.... a presja otoczenia dotycząca porodu... wkurza

Madison :*** ładnie mi to napisałaś :)

Gratulacja dla nowych mamus :)
u mnie spokój :) maz na urlopie, wiec tylko podczytuje. Mała nada w brzuchu i nie spieszy sie jej. Wiki u babci- zeby już była tam jak sie zacznie.

Wczoraj byłam na ktg - bo mała sie mniej ruszala. No i wyszło ok. Zrobili mi usg - i tam tez ok . Zbadała mnie na samolocie - i tam jeszcze szyjki jest ok 2 cm, wiec na rychły porod sie nie zapowiada. A ja bym chciała już - jak maz urlop. Ehhhh
milego weekendu :)

Jejku dziewczyny wogole nie moge was nadrobić i nie wiem co sie dzieję! Chyba Marlenkus zostala pierwsza sierpniowka no yo gratuluje! Ja sie nie pchalam przed szereg ale skoro mus to mus i tak zostalam chyba ostatnia lipcowka? Czy ktoras w czwartek jeszcze urodzila?. Moze jutro wyjdziemy do domku to die ogarne bo jak znowu mielismy szybkie nie planowane cc i musze teraz doprscowac szczegóły:-) Juz jest dobrze! Uratowani! Hurra! Malutka musze dokarmiac butla bo jeszcze spafla z wagi ale chyba jet zdrowa i slodki maly krasnal! Jestem taka szczesliwa ze moglabym krzyczec hurra!:-)
Musze wozek zamowic i wanienke...
Nie wiem co wam pisalam juz ale Nastek jest ur. 31.07 z wagą 2690 i 49 dl. Dostala 10 ptk. Zdjęcie dodam chyba z domku bo cos tu nie mogę z tableta. Pozdrawiam was wszystkie i zycze udanych akcji z porodowek. Ja sie znowu pomeczylam ze skurczami przez noc a i tak sie skonczylo szybciej nic oststnio. Cc mislam okropne tym razem do kręgosłupa! Bylo minęło...juz czuje sie lepiej:-)

reklama
Hej :)
w miarę możliwości staram się ogarniać co piszecie ale czasu niewiele . W zasadzie od chwili gdy Brysiek jest na świecie to mój czas jest jego czasem , 3h odstępy na karmienie, w międzyczasie odciąganie pokarmu, trochę zabawy przy przebieraniu, trochę płaczu przy nauce ssania z piersi. W czasie kiedy śpi opieka nad moim kochanym 5 latkiem. I do przodu heheh.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom a za te, które się przygotowują do porodu mocno zaciskam kciuki :-)

Do góry