reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Monia ja ja tam jednak wolalabym opowiesx z porodowki niz o cmie....
Widze temat mokrych gaci i dziwnych zahciankach czy co "smakolyki" z dziecinstwa.
Jesli o gacie to ja juz nic niemowie nieraz az panikowac strach...

O smakach hm... ja lubialam zapach pasty do podlogi i snieg. A kredki swiecowe tez uwielbialam wachac i co gorsza budapren hihi dobrze ze mi to w nawyk nie weszlo...

reklama
Cześć Dziewczyny
Właściwie to chciałam się chociaż przywitać....coś nie ogarniam ostatnio :szok:

To tak właściwie już hurtem idzie :-D Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamusiom. Wszystkiego dobrego Kochane i dużo zdrówka dla Maluszków.

Niby nic nie robię, ale czasu brak. Masę rzeczy pozałatwialiśmy z mężem, jesteśmy bardziej gotowi na przyjście naszego Skarbeczka. Z ciekawostek: pediatra wybrany, rozglądamy się za żłobkiem :-D poszaleliśmy. Mąż jutro ostatni dzień jest na L4 i póki ja jeszcze na chodzie to chcieliśmy co ważniejsze sprawy na mieście pozałatwiać.

Pytanie mam do dziewczyn, które będą mieć prywatną położną przy porodzie, czy prócz tej kasy, którą będziecie płacić planujecie się jeszcze jakoś "rewanżować"? U mnie w szpitalu wygląda to tak, że podpisujemy umowę, a z tej kasy to położna dostaje połowę.

Wszystkiego dobrego i spokojnej nocki.

Synuś zasnął po kolejnej dawce Nurofenu. Ja wciągnęłam się w "Porody" na Ipli. To plącze, to się śmieję :-D

Dziś miałam kilka mocnych regularnych skurczy i bolące podbrzusze do teraz. Przez chwilę myślałam, że się zaczęło ;-) Jednak skurcze przeszły, a brzuch dalej boli.

Lilith, trzymam kciuki za jutro!
Spokojnej nocy!

Dziekuje, ze pamietacie. Wlasnie siadlam a raczej od razu sie polozylam. Jednak jest jak mowilyscie, robota do cc. Ale jestem szczesliwa I Bardzo zadowolona. Jutro nagroda no I trochu tez odpoczne na lezaka. Rano jeszcze musze sie przepakowac, dzis zabraklo juz sil.. Do dzpitala jade na 9. Na 8 zawozimy mala do szkoly, potem jej torbe do rodzicow tej przyjaciolki I od razu szpital. Cc ma byc jakos po 11 choc nigdy nic nie wiadomo. Jestem przejeta, maz chyba zeschizowany Troche ale pozytywnie. Az nie moge uwierzyc znowu, ze spotkal mnie ten cud..
Bede o Was myslala, za wizytujace I byc moze rodzace :-)

Nocną zmiana śpi? Chciałabym napisać,że mam skurcze ale nie wiem czy to niestrawność. Brzuch twardy sie robi i napier**** z kręgosłupa. Idę sobie do wanny,co by nabrać przekonania.

Fiuu- czekamy na rozwój wydarzeń.
Kaculek chyba ma bostonke...czekam bo zaraz muszę mu czopa zaaplikowac. Ciut się Zestresowałam bo to jest niebezpieczne dla dziecka w okresie okołoporodowym... Masakra.

A jeszcze Was zapytam. Trzymalam sobie rękę na wzgorku lonowym i czułam wiercenie główki+ klucie szyjki. Też tak macie?

reklama
Do góry