reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam , dwa dni mnie nie było a tu takie wiadomości :-)

Caltha - jeszcze raz gratuluję !!!! Niech Emilka zdrowo rośnie a mamusia szybko wraca do siebie :)

Natkusia - trzymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
natkusia- &&&&& powodzenia:tak:

Dziewczyny a bedzie ktos w sierpniu rodzic:confused: Mam wrazenie, ze do sierpnia to wiekszosc juz bedzie po ;-)

ta rwa mnie czasem zlapie, masakra > Dobrze, ze tego nie mam non stop ale za to miednica mnie boli caly czas.

Tu was wiecej. Powiedzcie mi ile moge pochodzic z ta skrocona szyjka ?bo ja nie wiem czy mam troche wyluzowac obroty czy dalej funkcjonowac swoim tempem i to i tak nie przyspieszy poodu ?
Teraz patrze na moje nogi , stopy a one wygladaja jak nadmuchan rekawiczka lateksowa :happy2:dziwnie uczucie ale przynajmniej nie boli :)

Madison- dziwny ten swiat. ?Ja nie ogarniam :( nie moglam zasnac prze zwiadomosci a potem te tragede mi sie snily. Jestem nie wyspana wiec ide teraz komara przytnac.

Milego dnia dziewuszki ;-)

ja po ktg i wizycie dzis, relacja na wizytowym
Natkusia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne plum:-) juz teraz odwrotu nie ma ..zazdroszcze ze juz niedlugo bedziesz tulic maluszka
Anna ach te przepowiadacze...
magda ty tez? bardzo mozliwe

ja o tym samolocie dowiedzialam sie dzis od mojego lekarza bo ja wiadomosci nie ogladam wiec nie wiedzialam o tym...straszna tragedia..
co do zgagi to ja nie miewam w tej ciazy, czyzby maly wloskow nie mial:-D bo mowia ze jak zgaga to dziecko kudlate no i mój pierworodny taki byl;-)

ide poodkurzac troche w domku, trzeba sie troche poruszac

katrina ja tam zamierzam rodzić w sierpniu :tak:

ale czy mały tyle wysiedzi w brzuchu to nie dam sobie ręki uciąć;-) w zasadzie do końca lipca tylko 2 tygodnie, trzeba dać radę ;-)

Natkusia - powodzenia :-)

Katrina - ja będę :-) Mój mąż ma urlop od 11 sierpnia to wcześniej nie mogę :-D

Dla mnie to jest wszystko zdrowo popieprzone i nie widzę grama logiki w tej całej agresji, albo tzw. pokojowe religie, żeby udowodnić, która bardziej pokojowa wyrżnęłyby się do gruntu, nieprzebierając w środkach...
Teraz z kolei, to co dzieje się na Ukrainie... w imię czego? Władzy, pieniędzy, poszerzenia wpływów, za mało mają lebensraumu?

Natkusia &&&&&&&&&&&& oczywiście!

Katrina ja rodze w sierpniu. Działania zaczynam 1.08, albo 3.08 jak mój mąż skończy remont. Wcześniej zabronił Lilce wychodzić! :-D
Gorgusia z tego co wiem to wiesiolka biorą tez staraczki, bo śluzu jest wiecej i podobno łatwiej dni płodne wychwycić, Wiec moze być ze to od niego tyle śluzu. A gdzie kupiłyście tego wiesiołka? Apteka czy zielarski raczej?

reklama
Do góry