KASPIAN oby z małym było wszystko ok
MONYA tak, jestem zwarta i gotowa ;-) u nas przez kilka dni ma być chłodno ale na poziomie 20st
MADISON będziesz miała księżniczki w domu to Ci przejdzie
FIUFIU szacun za posta ;-)
CARINE i to jest przewrotność losu.. jak ma nie być to są skurcze a jak już mogą być to ich nie ma
MAGDA obyś doszła do fryzjera :-)
OJAKA z tą witaminą to nie pomogę ale wydaje mi się, że może być
MARTUSKA a po co chcesz brać Mg na skurcze? Niech się rozkręcają ;-)
EWAELINKA a to dobre pod koniec ciąży cukrzyca..
WKASIA dobrze, że GBS ujemny
AMELIA to się nalatasz
ASIOŁEK oby szybo dzwonili z banku!! :-)
Dziewczyny.. Was też tak bolą kości na dole? Lekarz mówił, że niby wszystko mi się rozchodzi do porodu ale z każdym dniem czuje większy dyskomfort.. a jeszcze dzisiaj topie się w śluzie
Moje roztrzepanie dzisiaj przebiło.. zrobiłam pranie, wyciągam i myślę czemu nie pachnie? Aha nie dałam proszku i płynu do płukania no i znowu pranko..
MONYA tak, jestem zwarta i gotowa ;-) u nas przez kilka dni ma być chłodno ale na poziomie 20st
MADISON będziesz miała księżniczki w domu to Ci przejdzie
FIUFIU szacun za posta ;-)
CARINE i to jest przewrotność losu.. jak ma nie być to są skurcze a jak już mogą być to ich nie ma
MAGDA obyś doszła do fryzjera :-)
OJAKA z tą witaminą to nie pomogę ale wydaje mi się, że może być
MARTUSKA a po co chcesz brać Mg na skurcze? Niech się rozkręcają ;-)
EWAELINKA a to dobre pod koniec ciąży cukrzyca..
WKASIA dobrze, że GBS ujemny
AMELIA to się nalatasz
ASIOŁEK oby szybo dzwonili z banku!! :-)
Dziewczyny.. Was też tak bolą kości na dole? Lekarz mówił, że niby wszystko mi się rozchodzi do porodu ale z każdym dniem czuje większy dyskomfort.. a jeszcze dzisiaj topie się w śluzie
Moje roztrzepanie dzisiaj przebiło.. zrobiłam pranie, wyciągam i myślę czemu nie pachnie? Aha nie dałam proszku i płynu do płukania no i znowu pranko..