reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

oj caltha współczuję , ja jakoś tak nabralam wody równomiernie , stopy mi pół rozmiaru urosły ale nie jakoś uciazliwie , mam nadzieję że po porodzie ta woda ze mnie zejdzie :) może jakieś klapeczki spróbuj ubrać? żeby nie uciskały, bo wtedy gorzej

reklama
Oszqrde witaj z rana :-)
Ja tez sie witam -tak jak myslalam padlam wczoraj ,ze nawet nie wiem kiedy i nic mnie nie obudzilo nie wiem czy chodzili wokol mnie czy cos sie dzialo nic ,nic ,nic :-)
Jestem wyspana chodz bol daje juz o sobie znac ,ale staram sie sobie wkrecic ze to normalne ;-)
Ok 9 bedzie u mnie doktorzyna i mam zamiar zademonstrowac swoj usmiech od ucha do ucha i uslyszec ze moze moj m. Mnie zabrac ,byle jeszcze te pudelko zwane ctg bylo laskawe i nic konkretnego nie pokazalo :-) przysiegam ze jeszcze pare dni tutaj i zwariuje ,a w domku mam zamiar pupcie ruszac tyloo w kierunku toaletki by nastepna i ostatnia wizyta to byl porod !!!!!
No to wylalam swoje zale :-)
Jeszcze tylko chcialabym uslyszec dzis od mamy ze tata jedzie po wozek i ze jutro beda u nas -ale czy mozna miec tyle szczescia ? :-/
Milego dnia sierpnioweczki ,zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!!

Witam sie przy kawce ;)
Wczoraj znów padłam jak trup.. nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Poczuje poduszke i momentalnie mnie nie ma a przeciez nic ciezkiego i pochlaniajacego duze energi nie robie.. ehh

Ewaelinka- fajnie, ze sie w koncu wyspalas :) i trzymam kciuki za to zeby Ci pozwolili do domku pojsc ;)

Nooo nie, myślałam, że będę pierwsza hehe.

Ewcia, dobrze, że się wyspałaś. Oby Ci pozwolili wyjść!

Moje wczorajsze wyniki dobre, glukoza na czczo 74, więc super - dieta jednak coś tam daje.

Cieszę się, że jutro święto. W piątek mąż też bierze urlop, więc pobędziemy razem.

A z planów na dziś - zrobić obiad :p

Dziewczyny, leci Wam siara? Mnie przy Agatce leciała od 27 tc, a teraz nic.

Witajcie z rana :-) ja pocichaczu kawke popijam. Wszyscy jeszcze spia a ja jakos po 7 sie obudzilam i juz nici ze spania .

Martuska mam tak samo jak tylko sie poloze to od razu zasypiam. Ostatnio rekordy bilam i po 9 sie budzilam. Dla mnie to nowosc bo ja z tych rannych jestem ptaszkow.

Domi cudne wiesci . Niech malutka rosnie w siłę.

Nie odniose sie do wszystkich choc popisalabym ale z tel strasznie niewygodnie.
Ja bylam w poniedzialek na echo serca malutkiej i sie dowiedzialam ze lezy poprzecznie . Tak cos podejrzewalam bo z dnia na dzien wszystkie bole w dole przeszly zero ucisku a juz chodzic nie moglam i o ta moja szyjke sie balam . A teraz smigam i jest ok. Moze mala daje szanse przygotowac sie i ogarnac maly remoncik. Ale i tak sie boje bo cc nie chce .

Czesc dziewczyny

Ale wczoraj najadłam sie strachu i prawie jechalam na IP.. wieczorem przez ponad godz okropnie bolał mnie cały brzuch do tego stopnia, że nie moglam sie ruszyc i plakalam.. na szczescie po garsci lekow przeszlo ale i tak w nocy jeszcze troche sie budzilam.. ufff masakra
Jeszcze 17 dni ...

EWAELINKA ale zwrot akcji! Dobrze, że to nie skurcze i mała jeszcze posiedzi :tak: bólu wspolczuje eh.. obys wyszla do domu, trzymam &&&&&!

MARTUŚKA spij spij, potem potrzebna bedzie energia ;-)

KAHAKA super, że wyniki w normie :-) mi siara leci od ok 23tc

MONIA Ty masz ciagle fajne dni az zazdoszcze :-p wspolczuje uzadlenia pszczoły.. nic przyjemnego

GORGUSIA ale Ci zazdroszcze tego morza!!! My w przyszlym roku z chlopakami juz pojedziemy :tak: Ty nie mozesz Kaca dzwigac, zapomnij o tym! Oby te bolesci Ci przeszly!

LILIYH Ty pracusiu! Moze wpadniesz do mnie ;-)

CALTHA wspolczuje tego puchniecia..

AFJA witaj :-) gdzie bylas jak Cie nie bylo? :-D

MARLENLUS super ze maz uczestniczy w wyprawce :-)

Miłego!

Witam sie i ja!
Afja-Aneta - ja spotkałam sie jeszcze, ze rodzice wołali na Emila - Milan :)
Asiolek- zazdroszczę tego urlopu
Madison - faktycznie okrutna masz te dietę. Za rok sobie odbijesz, albo jeszce na jesieni :) dobrze, ze dieta daje rezultay.
Markenkus- gratuluje skompletowania wyprawki. Widzę, ze juz większość z nas zwarta i gotowa :)
Ewaelinka - śliczny wozek .. Chociaż spodziewałam sie, ze choć troche różu bedzie bo z tego co pamietam to miałaś okres, ze był szał na ten kolor :)
Monia - dobrze, ze twoja córeczka jeszcze mała i nie sięga do wszystkich półek, bo by sie pewne nie skończyło na połowie biedronki ;)
Lilith- sporo jeszce pracy przed tobą, ale pocieszające jest, ze kazdy dzien to juz troche bliżej celu.
Caltha - ja czytałam, ze na opuchnięta dobry jest wywar z korzenia i natki pietruszki.
Kahaka- gratuluje wyńikow badań. U mnie siary niestey tez nie ma ... Nic a nic :(

A u mnie do tej pory było bezproblemowo a od dwóch dni mam straszne bóle w krzyżu i mam wrażenie, ze mała naciska na jakiś nerw bo noga mi sztywniej. A dzisiaj musze powloczajac ta noga jakos do sklepu pójść, a to az 2 km :( poćwicze wcześniej jogę to moze rozciągne sie troche i pomoże.

reklama
Witam sie I Uciekam na Caly dzionek, trzeba robic. Wczoraj cos mi sie na noc porobilo, prawie zemdlalam, powiem Wam, ze sie wystraszylam Bardzo.. Zaczelo sie od Bardzo silnych zawrotow glowy. Stwierdzilam, ze to dlatego, ze malo wody wypilam, wiec sama sobie winna jestem.
Ewaelinka dobrze, ze pospalas I kciuki trzymam bys mogla wyjsc :-)

Milego dnia :-)

Do góry