Witam wietrznie wtorkowo
apropo znikających postów to mam nadzieję, że ten nie zginie bo pewnie wyjdzie dość długi
Co do pasów to ja wole zapisać, biodrowy na maksa pod brzuch i jadę.
angie ja też niewyspana bo musiałam mężowi relacje z meczu zdawać więc do po 2 mnie przetrzymało
Natkusia zazdroszczę Ci tych 18 dni ja też już odliczam choć jestem nieznacznie w tyle. Chociaż w sumie mój lekarz się upiera że w mojej sytuacji termin z om może być niewiarygodny i się sugerować terminem z usg - data wciąż ta sama 24.07. więc byłabym tydzień do przodu!
Asiołek ja też mam problemy z chodzeniem, poza tym jak się położę to ciężko mi potem wstać. Wszystko boli. Powodzonka na wizycie! Czekamy na wieści!
Madison wszystko pięknie tylko najpierw do tej torby trzeba się zmieścić
ja będę miała z tym probelm tyle tego wszystkiego
monia456 MIłego dnia
Mexi ja miałam problem z imieniem dla chłopca. Z mężem wspólnie stanęło na Danielu więc problem sie rozwiązał. Powodzenia na poszukiwania
Alicja ładne imię, dobrze mi się kojarzy więc tym bardziej. To imię przede wszystkim Wam musi odpowiadać
kami-30 pocieszające to co wyszło na alkomacie. Ja też ostatnio coś często sie skuszę na warkę radler 0,0% a potem główkuje czy podane 0 to naprawdę 0
katrina86 dopiero co wyżej napisałam o imieniu dla mojego synka a widzę, że ktoś także się na nie skusił. To doooobrze! bo w sumie mało znam małych Danielków i bałam się że to imię na wyginięciu i skrzywdze Malucha
Tez słyszałam, że jak dla zwierzaka. Z tym że ja mam to gdzieś
caltha być może już po ale w razie co powodzenia!
Ewaelinka w sumie pozytywne wieści choć bardzo zaksakujące i będziesz musiala pewnie sporo jeszcze przejśc stresów. Miło słyszeć że Małej nie zależy az tak bardzo na przedwczesne pojawienie sie na świecie
Trzymam kciuki dalej! Prześpij się i wypoczywaj:*
gorgusia bardzo fajnie że przeszło i oby szybko nie wróciło
U mnie dziś od rana intensywnie - najpierw laboratorium (morfo, mocz, przecwiciała i poziom kwasu moczowego) potem tradycyjnie cotygodniowe ktg podczas którego moje dziecko bardzo mocno się wierci i kopie w słuchawki
Na szczęscie akcji skurczowej brak i skurcze pojawiają się tylko przy ruchach maluszka więc wszystko jest w normie
Kciuki za pozostałe wyzytujące oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&