Ale sie temat rozwinal ;-)
Calista, i jak Twoj synek? Mam nadzieje, ze chodzenie do przedszkola nie jest juz dla Niego problemem
moja corcia uwielbia swoje przedszkole, chociaz rano nie zawsze chetnie idzie i Panie musz aja przekupywac, zeby zostala
;-):-)
Mada, haha, usmialam sie przez to 3 tyg. i brak pasty, bo ja Sarze 2 tygodnie temu nowa paste dowiozlam i dzisiaj mi mowi, ze jej sie pasta skonczyla, a w domu tubka elmexu starcza na ok. 2 mies. bo przeciez daje sie tego taki maly groszek na szczoteczke
Sara jest w tzw. "sredniakach" 4-5 latki - maja tzw. zeszyty cwiczen, maja angielski juz drugi rok z kolei (niewiele daje, ale sara mowi do mnie mummy od jakiwegos czasu i spiewa alfabet
), maja logopede raz w tygodniu po 15 min. idnywidualnie dla kazdego dziecka i korekcyjna, no i zeby myja, ale dopiero od tego roku - w maluchach nie myli i sara byla bardzo zawiedziona w zeszlym roku, bo specjalnie kupilysmy szczoteczke osobna do przedszkola
Niestety zajecia dodatkowe maja bezplatnie tylko do stycznia, bo projekt nie przeszedl, wiec od lutego za wszystkie dodatkowe trzeba bedzie dodatkowo placic, a juz przedszkole do najtanszych nie nalezy -150 zl czesne plus 5zl/dzien skladka zywieniowa.