reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów i apteki ,jestem wykończona🫣 moje zmęczenie się od kilku dni mega rozkręca ,doszły tez lekkie mdłości i robi mi się momentami słabo
Ale w sumie cieszę się bo może teraz będzie dobrze skoro objawy narastają🤞

O tak, potem idę 7 i znow kilka dni wolnego, potem jeszcze ze 3 dni i planuje już L4. Mam jeszcze studia ale to jakoś przeżyję 😅 oby tylko dotrwać do tej połowy stycznia jakoś.
Na studiach się tak dogadaj żebyś nie miała problemu z zusem... ;/ bo na l4 nie można studiować ;|

reklama
Planujesz już L4 ? Ja jeszcze nie :p

tak, myślałam ze do końca stycznia pociągnę jakoś ale chyba nie dam rady. Poprzednią ciążę ledwo donosiłam więc nie zamierzam się narażać.

Na studiach się tak dogadaj żebyś nie miała problemu z zusem... ;/ bo na l4 nie można studiować ;|

Wiem wiem, całe szczęście już końcówka, jeździć już za dużo nie muszę, głównie egzaminy i pisanie pracy 🙈

Do góry