reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
tak , możesz normalnie ściągnąć aplikacje ale jak to nie pamiętam ,może inne dziewczyny podpowiedza.By the way, czy to forum ma jakąś apke na telefon?
Karolina2495
Prawda. Ja nie wiem jak tu dzisiaj w pracy funkcjonuję w ogóle. Ale to już nie powinno trwać dlugo...Ja jutro też idę ale na szczęście jeszcze jutro i 3 dni wolnego
wiolaho
mi córka ściągnęła i tylko a apki korzystamtak , możesz normalnie ściągnąć aplikacje ale jak to nie pamiętam ,może inne dziewczyny podpowiedza.
ja planuję pracować do końca stycznia później iść na 2 tyg urlopu żeby wziąć jeszcze grusze i iść na l4 bo to się akurat zbiegnie sie w czasie z moim skaracaniem szyjki ::/ ale nie wiem jak we wtorek wrócę do pracy z moimi mdłościami 24 na dobęPlanujesz już L4 ? Ja jeszcze nie
Annnna1994
Ja się boje szastać urlopem. Bo jeśli się okaże że tej ciąży nie uda mi się znów urodzić żywej to będę musiała wrócić do pracy i będę bez urlopu x)ja planuję pracować do końca stycznia później iść na 2 tyg urlopu żeby wziąć jeszcze grusze i iść na l4 bo to się akurat zbiegnie sie w czasie z moim skaracaniem szyjki ::/ ale nie wiem jak we wtorek wrócę do pracy z moimi mdłościami 24 na dobę
Memories
@NieTakaMałaMi nie chodze do pracy od 2 tygodni, także muszę sama jakoś myśli odsunąć
Miałam już wszystkie badania 1 trymestru i nie pobierali mi hektolitrów krwi nigdy nie patrzę, ale na słuch to było max 2/3 probówki, nie więcej
Miałam już wszystkie badania 1 trymestru i nie pobierali mi hektolitrów krwi nigdy nie patrzę, ale na słuch to było max 2/3 probówki, nie więcej
NieTakaMałaMi
Na dole jest instalujmi córka ściągnęła i tylko a apki korzystam
Załączniki
Memories
A to ja tego nawet kliknąć nie umiem i na iPhone nie znalazłam aplikacji, a szukałam. Może któraś z systemem iOS podpowie? chętnie ściągnęłabym apkeNa dole jest instaluj
reklama
Annnna1994
O dziękujęNa dole jest instaluj
Podziel się: